Syksyn ensimmäinen kahvikonsertti su 30.9.
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Viulisti Katrin Nachtigall esiintyy barokin aikakauden musiikkiin pohjautuvassa kahvikonsertissa yhdessä huilisti Outi van Treeckin ja cembalisti Pilvi Listo-Tervaportin kanssa.
 

Syksyn ensimmäinen kahvikonsertti su 30.9.

Konsertissa kuullaan musiikkia barokin aikakaudelta. Esiintyjinä viulisti Katrin Nachtigall, huilisti Outi van Treeck ja cembalisti Pilvi Listo-Tervaportti.

Kotkan seurakuntakeskuksessa järjestetään syksyn ensimmäinen kahvikonsertti sunnuntaina 30.9. klo 16. Konsertti ”Barokin helmiä” on musiikillinen matka Euroopan hoveihin. Ohjelma sisältää barokin aikakauden musiikkia muun muassa saksalaiselta säveltäjältä Johann Sebastian Bachilta. Konsertissa esiintyvät viulisti Katrin Nachtigall, huilisti Outi van Treeck ja cembalisti Pilvi Listo-Tervaportti. Nachtigall on soittanut monissa orkestereissa Suomessa, kuten useita vuosia Tampereen Filharmoniassa, Pori Sinfonietassa ja nykyään Kymi Sinfonietassa 1. viulun varaäänenjohtajana. Van Treeck on työskennellyt suurimmassa osassa maamme ammattilaisorkestereista erilaisissa huilistin ja pikkolonsoittajan tehtävissä. Vuodesta 2009 hän on toiminut Kymi Sinfonietan vakikokoonpanossa huilun varaäänenjohtajana. Van Treeck avustaa myös säännöllisesti pääkaupunkiseudun suurissa orkestereissa, kuten Radion Sinfoniaorkesterissa ja Suomen kansallisoopperan orkesterissa. Cembalisti ja urkuri Pilvi Listo-Tervaportti on myös esiintynyt lukuisten kamarimusiikkiyhtyeiden ja monien orkesterien jäsenenä. Hän on valmistunut Sibelius-Akatemiasta vuonna 2006 erinomaisin arvosanoin.


Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 € (sisältää kahvitarjoilun).