Joulupuu keräys 2018

Joulupuu keräys 2018

Perinteinen Joulupuukeräys järjestetään jälleen. Joulupuukeräykseen voi lahjatoiveen ilmoittaa lapsille jotka ovat esim. lastensuojelun piirissä, huostaan otettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Lahjatoiveet kerätään sähköisen lomakkeen kautta 1.11.-15.11. välisenä aikana.

Joulupuu on jokavuotinen hyvän mielen tempaus, joka tuo joulumielen sekä lahjan antajalle että saajalle ja hänen perheelleen. Joulupuu-keräys järjestetään vuonna 2018 jo 18. kertaa ympäri Suomea. Kotka-Kymin seurakunta on mukana toteuttamassa Kotkassa Joulupuukeräystä.

Tämä lomake on tarkoitettu vain Joulupuu-keräyksen lahjatoiveille, mikäli tarvitset muuta apua/avustusta, ota yhteyttä Kotka-Kymin seurakunnan Diakoniatyöntekijoihin.  Avustusvastaanoton ajanvaraus arkisin klo 11-12 p. 044 752 9525. Joulupuukeräyksen lahjatoiveet ilmoitetaan oheisen lomakkeen kautta ajalla 1.11.-15.11.2018.

Mikäli sinulla on kysyttävää lomakkeen täyttämiseen liittyen ota yhteys Suvi Kerviseen p. 044 725 9160.

Teemme parhaamme, että lahjatoiveet toteutuvat. Emme voi taata aina juuri kyseistä toivottua lahjaa.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Joulupuukeräys lahjatoivelomake (* merkityt kentät pakollisia)
Vanhemman/ Huoltajan nimi:
Puhenlinnumero (voimassaoleva):
Sähköpostiosoite:
Lapsen nimi:
lapsi 1

Lapsen nimi: (2)
lapsi 2

Lapsen nimi: (3)
lapsi 3

Lapsen nimi: (4)