Hiljaisuutta ja rauhaa arkeen - arkiretriitti

Hiljaisuutta ja rauhaa arkeen - arkiretriitti

Arkiretriitti – tukea henkilökohtaiseen hiljentymiseen omassa arjessa.
Arkiretriitti ryhmä aloittaa Kotkassa yhteistyössä Haminan seurakunnan kanssa. Yhteinen arkiretriitin aloituspäivä Haminassa la 3.11.2018 klo 10–15.

Päivä alkaa klo 10 Johanneksen kirkossa pyhäinpäivän jumalanpalveluksella. Kirkosta siirrytään Simeon – talolle lounaalle. Iltapäivällä vietetään kirkkopäikkärit Marian kirkossa, tutustutaan hiljaisuuden joogaan ja pohditaan hiljentymisen, hengellisen lukemisen ja mietiskelyn merkityksiä. Päivä päättyy tutustumalla arkiretriittijakson lukuohjelmaan. Lounaalla kerätään ruoka- ja kahviraha 10 euroa. Varaathan tasarahan. Hiljaista joogaa varten ota mukaan alusta, tyyny ja peitto. Rennot mukavat vaatteet päälle ja villasukat jalkaan.

Halukkaat voivat ilmoittautua kaksi kertaa kokoontuvaan pienryhmään arkiretriittijakson aikana. Ryhmät järjestetään Kotkassa ja Haminassa. Kotkan ryhmän ohjaajana toimii perheneuvoja Johanna Tanska. Tämä pienryhmä kokoontuu torstaina 15.11. ja tiistaina 4.12. klo 17.30-18.30 Perheasiain neuvottelukeskuksessa Kaivokatu 17 A.

Arkiretriitti päättyy 16.12.2018 III adventtisunnuntain messuun Marian kirkossa.

Ilmoittautuminen Haminan seurakunnan keskukseen p. 05-210 3000 29.10.2018 mennessä.

Tiedustelut Anna Mykrä-Siljander p.050-5943885.

Kirkkopäikkärit Langinkosken kirkolla

kuva Ulla-Maija Sievinen