Raamattu-iltapäivä 10.11. klo 14 Langinkosken kirkolla

Raamattu-iltapäivä 10.11. klo 14 Langinkosken kirkolla

Raamattu-iltapäivä yhteistyössä Kansalähetyksen kanssa. Raamattuopetusta pitämässä pastori Markus Korri Kansanlähetyksestä.

Langinkosken kirkon Toivonsalissa järjestetään lauantaina 10.11. klo 14 Raamattuiltapäivä. Tilaisuus aloitetaan alkuhartaudella, jonka jälkeen Kansanlähetyksen kurssivastaava, pastori ja sosionomi Markus Korri pitää Raamattutunnin. Korri valmistelee uskontofilosofian väitöskirjaa Jumalan armon ja tahdonvapauden välisestä suhteesta Helsingin yliopistossa.
– Raamatun lukeminen on lahja, joka ruokkii lukijaa. Yhteinen opetus taas antaa intoa omalle lukemiselle ja pohdinnalle. Odotan ennakkotietojen perusteella innostavaa ja rakentavaa pohdintaa ja keskustelua, Kotka-Kymin seurakunnan lähetyssihteeri Anne Hovi toteaa.
Raamattutunnin ja yhteisen keskustelun lisäksi Raamattuiltapäivässä on luvassa rukousta ja kuulumisia läheteiltä sekä lauluja Viisikielisestä kanttori Tarja Silvennoisen säestämänä.

Lisätietoja:
Anne Hovi
lähetyssihteeri, vastuualueena julistus- ja lähetystyö