R7

R7

Hienoa, että olet mukana rippikouluryhmässämme!

Rippikouluun kuuluu kesällä olevan leiriviikon lisäksi myös yhteisiä kokoontumisia. Huoltajat ovat myös tervetulleita mukaan yhteisiin kokoontumisiin, pois lukien ne tilaisuudet, joissa lukee ”vain nuorille”.

Laitathan ylös kaikki alla olevat päivämäärät, joissa sinun tulee olla paikalla. Jos et jostain syystä pääse paikalle johonkin yhteiseen kokoontumiseen, niin otathan ensisijaisesti yhteyttä Mariin.

1. Joulunajan tilaisuus. Voit valita milloin ja missä käyt. Muistathan ottaa mukaan ensitapaamisessa saamasi joulukortin ja palauttaa sen tilaisuuden jälkeen paikalla olevalle työntekijälle.

2. Rippikoulusunnuntain messu Kotkan kirkossa su 3.2. klo 10.

3. Nuortentoiminta ma 21.1. klo 17.30-19 Aittakorven srk-talolla, Luhtipolku 3 (vain nuorille)

4. Kansainvälisyysgaala ke 27.3. klo 18 Karhuvuoren urheilutalolla.

5. Viikonloppuleiri 3.-5.5. Ristiniemen kurssikeskuksessa.

6. Ryhmän oma messu su 12.5. klo 10.00 Kotkan kirkossa, olethan paikalla 9.30.

7. Diakoniapäivä su 19.5. (kellonaika ja paikka tarkentuu myöhemmin ryhmän nettisivuille).

8. Leiriviikko 1.-6.7. Ristiniemen kurssikeskuksessa. Konfirmaatio on su 7.7. klo 10 Kotkan kirkossa. Olethan paikalla viim. klo 9.00.

Rippikoulun aikana opettelemme Isä meidän -rukouksen, Herran siunauksen, uskontunnustuksen ja 10 käskyä ulkoa. Ulkoläksyjä voit suorittaa leirillä toukokuussa ja/tai kesäkuussa.

Toukokuun viikonloppuleiristä lähestymme sinua kirjeellä, jossa on tarkemmat tiedot leiriä koskien.

Mikäli sinua askarruttaa jokin rippikouluun liittyvä asia, niin ota rohkeasti yhteyttä. Tehdään tästä meidän näköinen, hieno rippikoulukokemus ihan jokaiselle.

terveisin:

Mari Rahkonen