R5 ryhmän omat sivut

R5 ryhmän omat sivut

Hienoa, että olet mukana rippikouluryhmässämme!

Rippikouluun kuuluu kesällä olevan leiriviikon lisäksi myös yhteisiä kokoontumisia. Huoltajat ovat myös tervetulleita mukaan yhteisiin kokoontumisiin, pois lukien ne tilaisuudet, joissa lukee ”vain nuorille”.

Laitathan ylös kaikki alla olevat päivämäärät, joissa sinun tulee olla paikalla. Jos et jostain syystä pääse paikalle johonkin yhteiseen kokoontumiseen, niin otathan ensisijaisesti yhteyttä Ritaan  puhelimitse 044 7529486 (myös WhatsApp on ok) tai sähköpostitse **@**

1. Joulunajan tilaisuus. Voit valita milloin ja missä käyt. Muistathan ottaa mukaan ensitapaamisessa saamasi joulukortin ja palauttaa sen tilaisuuden jälkeen paikalla olevalle työntekijälle.

2. Rippikoulusunnuntain messu Kotkan kirkossa su 3.2. klo 10.

3. Nuortentoiminta ma 11.2. klo 17.30-19 Aittakorven srk-talolla, Luhtipolku 3 (vain nuorille)

4. Viikonloppuleiri 22.-24.3. Ristiniemen kurssikeskuksessa. Täällä tapaat muut rippikoulumme työntekijät ja isoset.

5. Kansainvälisyysgaala ke 27.3. klo 18 Karhuvuoren urheilutalolla.

6. Ryhmän oma messu su 7.4. klo 10.00 Kotkan kirkossa, olethan paikalla 9.30.

7. Diakoniapäivä su 19.5. (kellonaika ja paikka tarkentuu myöhemmin ryhmän nettisivuille).

8. Leiriviikko 24.-29.6. Ristiniemen kurssikeskuksessa. Konfirmaatio on su 30.6. klo 10 Kotkan kirkossa. Olethan paikalla viim. klo 9.00.

Rippikoulun aikana opettelemme Isä meidän -rukouksen, Herran siunauksen, uskontunnustuksen ja 10 käskyä ulkoa. Ulkoläksyjä voit suorittaa leirillä tammikuussta ja/tai kesäkuussa.

Tammikuun viikonloppuleiristä lähestymme sinua kirjeellä, jossa on tarkemmat tiedot leiriä koskien.

Mikäli sinua askarruttaa jokin rippikouluun liittyvä asia, niin ota rohkeasti yhteyttä. Tehdään tästä meidän näköinen, hieno rippikoulukokemus ihan jokaiselle.

terveisin:

Rita Halme

p. 044 752 9486 (myös WhatsApp)

Tero Hietanen

pastori

p. 040 586 0997 (myös WhatsApp)