R2 ryhmän omat sivut

R2 ryhmän omat sivut

Hienoa, että olet mukana rippikouluryhmässämme!

Rippikouluun kuuluu kesällä olevan leiriviikon lisäksi myös yhteisiä kokoontumisia. Huoltajat ovat myös tervetulleita mukaan yhteisiin kokoontumisiin, pois lukien ne tilaisuudet, joissa lukee ”vain nuorille”.

Laitathan ylös kaikki alla olevat päivämäärät, joissa sinun tulee olla paikalla. Jos et jostain syystä pääse paikalle johonkin yhteiseen kokoontumiseen, niin otathan ensisijaisesti yhteyttä Ritaan (turvallisuusvastaava) puhelimitse 044 7529486 (myös WhatsApp on ok) tai sähköpostitse **@**

1. Joulunajan tilaisuus. Voit valita milloin ja missä käyt. Muistathan ottaa mukaan ensitapaamisessa saamasi joulukortin ja palauttaa sen tilaisuuden jälkeen paikalla olevalle työntekijälle.

2. Viikonloppuleiri 18.-20.1. Ristiniemen kurssikeskuksessa. Täällä tapaat muut rippikoulumme työntekijät ja isoset.

3. Rippikoulusunnuntain messu Kotkan kirkossa su 3.2. klo 10, olethan paikalla viim.9.45.

4. Ryhmän oma messu su 10.2. klo 10.00 Langinkosken kirkossa, olethan paikalla 9.30.

5. Kansainvälisyysgaala ke 27.3. klo 18 Karhuvuoren urheilutalolla.

6. Nuortenilta to 4.4. klo 17.30-19 Boksilla, Karhulantie 31(vain nuorille)

7. Diakoniapäivä su 19.5. (kellonaika ja paikka tarkentuu myöhemmin ryhmän nettisivuille).

8. Leiriviikko 3.-8.6. Ristiniemen kurssikeskuksessa. Konfirmaatio on su 9.6. klo 10 Langinkosken kirkossa, olethan paikalla viim. klo 9.00.

Rippikoulun aikana opettelemme Isä meidän -rukouksen, Herran siunauksen, uskontunnustuksen ja 10 käskyä ulkoa. Ulkoläksyjä voit suorittaa leirillä tammikuussta ja/tai kesäkuussa.

Tammikuun viikonloppuleiristä lähestymme sinua kirjeellä, jossa on tarkemmat tiedot leiriä koskien.

Mikäli sinua askarruttaa jokin rippikouluun liittyvä asia, niin ota rohkeasti yhteyttä. Tehdään tästä meidän näköinen, hieno rippikoulukokemus ihan jokaiselle.

terveisin:

Rita Halme

p. 044 752 9486 (myös WhatsApp)

Maarit Alhosaari

pastori

p. 050 526 2499 (myös WhatApp)