Yhessä-messu su 4.11. klo 10

Yhessä-messun musiikki koostuu mukaansatempaavasta gospelmusiikista. Kuva: Erkko Vuorensola

Yhessä-messu su 4.11. klo 10

Langinkosken kirkossa järjestettävän messun musiikki koostuu pääosin ylistys- ja gospelmusiikista, jota on soittamassa Paljain Jaloin –duo.

Tulevana sunnuntaina 4.11. klo 10 järjestetään Langinkosken kirkossa Yhessä-messu. Jumalanpalveluksen musiikki koostuu pääosin ylistys- ja gospelmusiikista, jota on soittamassa Paljain Jaloin – duo eli Jere Eklund ja Hanna Schultz sekä Sauli Paukkonen.
– Musiikki tulee olemaan sen verran tempaavaa, että vaikka ei heti osaisi laulaa mukana, niin siihen on silti helppo eläytyä, kappalainen Tero Hietanen toteaa.

Yhessä-messu on syntynyt yhteisöllisten Yhessä-iltojen pohjalta. Messussa, kuten illoissakin, pyritään iloisuuteen, yhteisöllisyyteen ja epämuodollisuuteen. Jumalanpalveluksen toivotaan olevan matalan kynnyksen messu, jonne on helppo tulla. Keskeisellä sijalla ovat musiikki, rukous, sanan julistus ja ehtoollisen vietto.
– Messu on vähän kuin Yhessä-ilta, mutta aamulla ja ehtoollisen kera. Messun järjestys ja saarna pyrkivät antamaan kokemuksen yhdessäolosta ja osallisuudesta, Hietanen tiivistää.