Rakkaimpia hengellisiä lauluja Karhulassa

Kuva: Seppo Sirkka

Rakkaimpia hengellisiä lauluja Karhulassa

Yhteislaulutilaisuus Karhulan seurakuntakeskuksella ke 14.11. klo 18.

Karhulan seurakuntakeskuksessa järjestetään Rakkaimmat hengelliset laulut – yhteislaulutilaisuus keskiviikkona 14.11. klo 18. Laulutilaisuus on tämän syksyn kolmas ja viimeinen, mutta yhteislaulutilaisuudet jatkuvat taas keväällä. Keskiviikon laulutilaisuuden kappaleet ovat valinneet Marjukka Niininen ja Ritva Rahkonen. Vuorossa on hieman kevyempiä hengellisiä lauluja.

–Olemme sopineet, että seurakuntalaiset saavat itse valita laulut tilaisuuteen. He voivat myös kertoa aluksi muutamalla sanalla, miksi juuri nämä kappaleet on valittu. Yhteislaulutilaisuudessa laulaminen on pääosassa, joten suosittelen tilaisuutta kaikille, jotka haluavat päästä laulamaan yhdessä, Kotka-Kymin seurakunnan kanttori Tarja Silvennoinen kannustaa mukaan.

Lisätietoja:

Tarja Silvennoinen