Kahvikonsertissa Merikannon ja Kuulan sävelmiä

Kahvikonsertissa esiintyvä baritoni Timo Lahtimo työskentelee myös Kotka-Kymin seurakunnan vahtimestarina.

Kahvikonsertissa Merikannon ja Kuulan sävelmiä

Kahvikonsertti Karhulan seurakuntakeskuksella su 18.11. klo 18.

Sunnuntaina 18.11. klo 18 järjestetään Karhulan seurakuntakeskuksella kahvikonsertti tunnettujen suomalaisten säveltäjien, Oskar Merikannon ja Toivo Kuulan, kunniaksi. Merikannon syntymästä tulee kuluneeksi 150 vuotta ja Toivo Kuulan kuolemasta 100 vuotta. Konsertissa kuullaan taiteilijoiden tunnetuimpia sävellyksiä, kuten Merikannon Oi, muistatko vielä sen virren, Reppurin laulu ja Merellä sekä Kuulan Aamulaulu, ja Syystunnelma.

Seurakuntavaalien vaalipäivänä pidettävässä konsertissa esiintyy tenori Ilkka Puupponen, baritoni Timo Lahtimo ja bassobaritoni Jarmo Kaijansinkko. Pianon takana on konsertin taiteellinen johtaja Esa Ylönen.
– Konsertissa on kuultavissa kolme varsin erilaista miesääntä, kypsää tenorilaulantaa ja nuorta pontevaa baritoniääntä. Lisäksi kuullaan, missä kunnossa kylän kanttorin ääni on, Kotka-Kymin seurakunnan kanttori Jarmo Kaijansinkko naurahtaa.

Kaijansinkko ei ole ainoa esiintyjä, joka työskentelee seurakunnassa. Baritoni Timo Lahtimo on Kotka-Kymin seurakunnan tuore vahtimestari, jolla esiintymistaustaa on jo viimeisen viidentoista vuoden ajalta. Nuori mies odottaa tulevaa kahvikonserttia innoissaan.
– Kannattaa ehdottomasti tulla paikan päälle, sillä meillä on myös huikean hieno pianisti Esa esiintymässä. Luvassa on kerroksellinen konsertti, jossa eri sukupolvien äänet pääsevät esiin, Lahtimo toteaa.

Konserttiin vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa. Kahvitus konsertin jälkeen.