Sunilassa vietetään perhepäivää

Perhepäivässä voi tutustua Hembölen eläimiin. Kuva: Seppo Sirkka

Sunilassa vietetään perhepäivää

Perhepäivä Sunilan seurakuntatalolla la 17.11. klo 10-13.

Sunilan seurakuntatalolla järjestetään koko perheen tapahtuma lauantaina 17.11. klo 10–13. Luvassa on mukavaa yhdessä tekemistä ja ohjelmaa eri-ikäisille lapsille. Päivä aloitetaan pihamaalla Hembölen eläimiin tutustumalla, minkä jälkeen voi siirtyä omassa tahdissa sisälle askartelemaan ja pitämään hauskaa yhteisessä muskarituokiossa. Ohjelmaa on sekä sisällä että ulkona, joten huonompikaan keli ei ole esteenä. Perhepäivä päättyy yhteiseen ruokailuun ja lauluyhtye Helmikellojen esitykseen.
– Sunilaan voi tulla viettämään mukavaa lauantaipäivää. Ristiniemestä on tilattu maittava lounas, joka maistuu varmasti koko perheelle. Tapahtuma on tarkoitettu perheiden yhdessäoloon ja valmiiseen ruokapöytään, Kotka-Kymin seurakunnan lastenohjaajat Sari Hyvönen ja Taru Meriläinen kertovat.
Ruokailun hinta on 10€/perhe.

Lisätietoja:
Sari Hyvönen