Jouluillallinen yhden aikuisen lapsiperheille

Jouluillallinen yhden aikuisen lapsiperheille

Yhes Pöydäs -jouluillallinen ke 19.12. klo 17-20 Langinkosken kirkon Toivonsalissa. Ilmoittautuminen 12.11.–2.12.2018 välisenä aikana osoitteessa www.kotka-kyminseurakunta.fi/8491. Mukaan mahtuu 80 henkilöä.

Kotka-Kymin seurakunta järjestää keskiviikkona 19.12. klo 17–20 Langinkosken kirkon Toivonsalissa Yhes Pöydäs – jouluillallisen sekä ohjelmaa yhden aikuisen lapsiperheille. Illan aikana tarjoillaan jouluruokaa ja lauletaan Kauneimpia joululauluja. Seurakunnan nuoret pitävät askartelupistettä perheen lapsille ja luvassa on myös nuorten käsikirjoittama ja toteuttama jouluaiheinen näytelmä. Lisäksi illan aikana järjestetään pienimuotoinen ohjelmaosuus myös aikuisille. Yhteinen ilta päättyy lastenohjaajan toteuttamaan joulukertomukseen kirkkotilassa.

Vastaava erityisnuorisotyönohjaaja Reeta Lanki kertoo, että tapahtuma pidetään nyt ensimmäistä kertaa yhteistyössä seurakunnan yhteiskunnallisen työn, varhaiskasvatuksen sekä musiikkityön kanssa. Idea jouluillallisen järjestämiseen syntyi jo alkuvuodesta.
– Muistan ajatelleeni, että voisimme tuoda yhden aikuisen lapsiperheille jouluiloa niin, että he saisivat nauttia yhdessäolosta. Toivonkin, että perheet ilmoittautuisivat rohkeasti mukaan, sillä tilaisuus on juuri kaikkia yhden aikuisen lapsiperheitä varten, Lanki sanoo.

Ilmoittautuminen 12.11.–2.12.2018 välisenä aikana osoitteessa
www.kotka-kyminseurakunta.fi/8491. Mukaan mahtuu 80 henkilöä.

Lisätietoja:
Reeta Lanki