Koko perheen joulutapahtuma Kymin kirkolla

Seuraa tähteä – joulukuvaelma löytyy Kymin kirkosta.

Koko perheen joulutapahtuma Kymin kirkolla

Juliste (klikkaa)

Perinteinen Mistä löytäisin joulun -joulutapahtuma Kymin kirkolla ti 18.12. klo 17.30-19.30 koko perheelle. Tervetuloa!

Perinteinen koko perheen Mistä löytäisin joulun – tapahtuma järjestetään Kymin kirkolla tiistaina 18.12. klo 17.30–18.30. Pihamaalla voi viettää aikaa Hembölen eläinten parissa ja sisällä Kymin kirkossa voi seurata seurakunnan nuorten esittämää joulukuvaelmaa.  Myös Joulupukki saapuu paikalle ja majailee aitassa. Helilän seurakuntatalolla on joulusatu ja kahvio.
– Tapahtumaa on järjestetty nyt yli kahdenkymmenen vuoden ajan, joten sillä on pitkät perinteet. Täällä viihtyvät niin lapset kuin aikuiset, Kotka-Kymin seurakunnan varhaiskasvatuksen työalavastaava Anne Silomaa kertoo.