Kristittyjen yhteinen joulukonsertti ti 18.12. klo 18 Langinkosken kirkossa

Lauluyhtye Seksti

Kristittyjen yhteinen joulukonsertti ti 18.12. klo 18 Langinkosken kirkossa

juliste

Langinkosken kirkossa järjestetään tiistaina 18.12. klo 18 Kristittyjen yhteinen joulukonsertti. Konsertissa esiintyvät muun muassa lauluyhtye Seksti ja pappi Maarit Alhosaari Kotka-Kymin luterilaisesta seurakunnasta ja Henry Jansén Kotkan vapaaseurakunnasta. Luvassa on myös pastori Tero Hietasen hartaus sekä yhteislauluja.

Joulukonsertissa esiintyy myös ensimmäistä kertaa Pastorit alttarilla – lauluryhmä, joka koostuu eri seurakuntien laulua harrastavista pastoreista. Lauluryhmän jäsen, Kotka-Kymin seurakunnan pappi Maarit Alhosaari kertoo, että lauluryhmä kuvastaa eri seurakuntien halua toimia ja tehdä hyvää yhdessä.
– Meistä tuntui hauskalta ajatukselta, että eri seurakuntien pastorit voivat esiintyä yhdessä, ja tällä tavalla kertoa siitä, että eri kristillisten seurakuntien välillä on syvä yhteys. Vaikka erottavia asioita on, niin yhdistäviä on vielä enemmän, Alhosaari toteaa.

Tilaisuuden järjestävät Kotkan seudun kristilliset seurakunnat.