One Voice –kuoron joulukonsertti su 2.12.

Kuva: Seppo Sirkka

One Voice –kuoron joulukonsertti su 2.12.

Kymin kirkossa järjestettävässä Joulun paras lahja -konsertissa kuullaan perinteisiä hengellisiä joululauluja sekä muutamia klassisempia kappaleita.

Adventtisunnuntaina 2.12. klo 14 Kymin kirkossa esiintyy kolmenkymmenen hengen sekakuoro One Voice. Joulun paras lahja -konsertissa kuullaan perinteisiä hengellisiä joululauluja sekä muutamia klassisempia kappaleita, kuten Vivaldin Gloria. Käsiohjelman tuotot menevät One Way Nepalin lähetystyön hyväksi.
– Joulukeikallamme esiintyy taitavia muusikoita, kuten oopperalaulajat Leena Liimatainen ja Tiina Sinkkonen, ammattiviulisti Minna Mönkkönen sekä pianistina legendaarinen Seppo J. Järvinen. Toteutamme konsertin lähetyshengessä, kuoronjohtaja Soile Mattila kertoo.

Vapaaehtoinen käsiohjelma One Wayn Nepalin lähetystyön hyväksi, 10€/kpl.