”Tulkoon Joulu” – konsertti Kymin kirkossa

Joulukonsertissa esiintyvä laulaja-näyttelijä Antti L. J. Pääkkönen tunnetaan myös monien animaatioelokuvien ääninäyttelijänä.

”Tulkoon Joulu” – konsertti Kymin kirkossa

Kymin kirkossa järjestetään ”Tulkoon joulu” – joulukonsertti lauantaina 8.12. klo 18. Ohjelmistoon on valittu niin klassikkoja kuin harvemmin kuultuja joululauluja. Ohjelmassa on muun muassa Sylvian joululaulu, A. Adamin Oi jouluyö, Ave Maria ja Carola Häggvistin Taivas Sylissäni sekä harvemmin esitetty Pekka Simojen Joulu ensimmäinen. Joulukonsertissa kuullaan laulumusiikkia niin soolona kuin kvartettikokoonpanolla sekä sello- ja urkumusiikkia.

Konsertissa esiintyvät Lemin kanttori, sopraano Jonna Suomalainen, sellisti Susanna Syrjäläinen, Kotka-Kymin seurakunnan kanttori Jarmo Kaijansinkko sekä laulaja-näyttelijä Antti L. J. Pääkkönen. Pääkkösen ääni on tuttu viime vuosien animaatioelokuvista, kuten Ice Age – elokuvasarjasta ja Paavo Pesusienestä. Monipuolinen viihdetaiteilija toimii tällä hetkellä freelancer-näyttelijänä pääkaupunkiseudulla sekä esiintyy pääosin trubaduurina.

Vapaa pääsy, konsertin ohjelma 10 euroa.