Hiljaisuuden jooga -retriitti

Hiljaisuuden jooga -retriitti

Ristiniemen kurssikeskuksessa 29.3.-31.3.2019. Ilmoittautuminen alkaa ke 16.1. www.haminanseurakunta.fi/ilmoittautumiset
Retriittiin mahtuu 20 aikuista ilmoittautumisjärjestyksessä. Hinta täysihoidolla 60€/hlö.

Retriitissä on hiljaisuuden ja rukoushetkien lisäksi Hiljaisuuden joogaa. Hiljaisuuden joogassa yhdistyvät lempeät, kehoa venyttävät joogaliikkeet ja rukous, raamatuntekstit ja runot.
Ilmoittautuminen alkaa ke 16.1. klo 8.00 www.haminanseurakunta.fi/ilmoittautumiset
Lisätiedot: **@**
Retriitin järjestävät Haminan ja Kotka-Kymin seurakunnat. Retriitin ohjaajina toimivat Elina Rajala ja Riikka Klaavu-Pihlajamaa. Hiljaisuuden joogasta vastaavat Hiljaisuuden jooga –ohjaajat Jaana Kivekäs ja Anna Mykrä-Siljander.