Iltamessu kerran kuussa

Iltamessu kerran kuussa

Kotkassa Kotka-Kymin seurakunnassa tammikuusta alkaen vietetään kerran kuussa iltamessua. Sunnuntai on kristittyjen pyhäpäivä ja tuolloin vietetään kirkoissa perinteisesti messua tai jumalanpalvelusta. Kotka-Kymin seurakunnassa tammikuusta alkaen kerran kuukaudessa vietetään iltamessua yhdessä seurakunnan kirkoista klo 18. Helmikuussa 10.2. Iltamessu pidetään Kymin kirkossa ja maaliskuussa 10.3. Iltamessu on Langinkosken kirkossa. Kyseisenä sunnuntaina ko. kirkossa ei ole tavallista aamumessua, muissa seurakunnan kirkoissa pidetään tuolloin normaalisti kello kymmenen messut.

- Haluamme kokeilla näitä iltamessuja tänä keväänä, jotta tavoittaisimme yhä enemmän ihmisiä. Sunnuntai aamumessut ovat perinteisiä messuja, mutta meillä on varmasti seurakuntalaisia joita nämä aamumessut eivät tavoita. Iltamessuilla voimme tarjota kirkkohetken myös heille keille sunnuntaiaamut ovat hankalia, toteaa Kotka-Kymin seurakunnan kirkkoherra Anna-Tiina Järvinen.