Kirkkoneuvosto kokoontui ensimmäisen kerran

Kirkkoneuvosto kokoontui ensimmäisen kerran

Kotka-Kymin seurakunnan kirkkoneuvosto kokoontui keskiviikkona 30.1.2019 ensimmäiseen kokoukseensa. Kokouksen puheenjohtajana toimi Mikko Hauhia.

Kokouksessa päätettiin palkata Suvi-Tuuli Miilunpalo hanketyöntekijäksi Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittamaan Kaveriksi minulle -hankkeeseen. Hanke on alkanut jo vuoden 2018 alussa ja sai lisää hankerahoitusta tälle vuodelle. Kaveriksi minulle -hankkeen tarkoitus on tukea yksin Suomeen saapuneita alaikäisiä maahanmuuttajanuoria ja löytää heille paikallisia tukihenkilöitä ja ystäviä. Lisäksi kokouksessa myönnettiin ero talousjohtaja Matti Ilmivallalle, hän siirtyy maaliskuun alussa uusiin tehtäviin Kouvolan seurakuntayhtymän hallintojohtajaksi.

Kirkkoneuvosto valitsi jäsenet henkilöstöasiain jaostoon. Puheenjohtajana toimii  Mikko Hauhia ja jäseniksi valittiin Kaisa Rönkä, Ville Mielonen ja Minni Kuisma. Kirkkovaltuustolle annetut aloitteet herättivät vilkasta keskustelua. Kokouksen pöytäkirja tulee luettavaksi seurakunnan nettisivuille. Sieltä löytyvät myös kirkkovaltuustolle jätetyt aloitteet.

Kirkkoneuvosto kokoontuu seuraavan kerran torstaina 21.2.2019.