Piristystä parisuhteeseen kevään illoista

Piristystä parisuhteeseen kevään illoista

Kotka-Kymin seurakunnan perheneuvojat järjestävät keväällä piristystä parisuhteeseen kokoontumisia pariskunnille, jotka haluavat kehittää vuorovaikutustaitoja ja oppia ymmärtämään sekä itseä että puolisoaan paremmin. Kurssi alkaa maaliskuussa.

Aiheita käsitellään alustusten, pari- ja pienryhmäkeskustelujen sekä toiminnallisten menetelmien avulla.

– Kuulen usein, että arjen pyörittäminen tuntuu vievän kaikki voimat - aikaa tai voimia ei riitä kumppanin kohtaamiseen, suhteeseen alkaa kasvaa puhumattomien asioiden muuri ja arkielämän raiteet lähtevät kulkemaan eri suuntiin. Suhteeseen alkaa kehittyä tilanne, jossa ei paljoa puhuta eikä pussata. Voi tuntua, että suhde on ollut ikään kuin talviunessa ja jotain pitäisi keksiä, toteaa Kotka-Kymin seurakunnan perheneuvoja Terhi Ruokonen-Jalo

Yksi mahdollisuus tälle keväälle on lähteä hakemaan piristystä parisuhteeseen iltojen kokoontumisista perheasianneuvottelukeskuksessa. Illoissa keskitytään suhteen peruskysymyksiin, tunteisiin, vuorovaikutukseen, seksuaalisuuteen, jaksamiseen ja vanhemmuuteen. Ryhmä kokoontuu joka toinen tiistai-ilta 5.3.–30.4. klo 18–19.30 Perheasian neuvottelukeskuksessa Kotkan keskustassa. Ryhmän ohjaajana toimii perheneuvoja Terhi Ruokonen-Jalo. Lisätiedot ja ilmoittautuminen kurssille ma-to klo 9-12 puh. 040 196 7509.