Ekopaastoa vietetään 6.3.-20.4.2019

Ekopaastoa vietetään 6.3.-20.4.2019

Vuonna 2019 ihmisiä haastetaan tekemään oma paastolupaus ja jakamaan se somessa Ekopaasto-aihetunnisteella. “Kirkon lupaus” tulee uudesta energia- ja ilmastostrategiasta, jonka tavoitteena on hiilineutraali kirkko vuoteen 2030 mennessä.

Valtakunnallista Ekopaasto-kampanjaa on toteutettu vuodesta 2012. Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kampanjassa innostetaan suomalaisia liittymään pääsiäispaastoon tavalla, joka osaltaan auttaa myös hillitsemään ilmastonmuutosta. Vuosien aikana kampanjassa on painotettu erilaisia ympäristöteemoja kristillisestä näkökulmasta sekä luterilaista paastoperinnettä.

Lue lisää Ekopaastosta osoitteesta