Tule rakentamaan messua yhdessä!

Tule rakentamaan messua yhdessä!

Ti 23.4. klo 18 Kotkan seurakuntakeskuksessa. Kotkan kirkon messuihin perustetaan messuryhmiä, joihin kaikki saavat tulla mukaan. Illan aikana kuulet aiheesta lisää, keskustelemme ja rakennamme messuryhmät. Kahvitarjoilu tilaisuuden lopuksi.

Ryhmäläiset huolehtivat yhdessä seurakunnan työntekijöiden kanssa messun eri tehtävistä esim. tervetulotoivotuksista kirkon ovilla, tekstien lukemisesta ja esirukouksen valmistamisesta. Ryhmän jäsenyys ei kysy ikää, sukupuolta tai kirkossa käynnin aktiivisuutta,sillä kaikille on paikka. Messuryhmäläisenä saat kenties uuden näkökulmanmessuun, ja ehkä se alkaa puhutella uudella, erilaisella tavalla. Pääset myös vaikuttamaan messun sisältöön ja toteutukseen ja sitä kautta seurakunnan toimintaan.

Illan aikana kuulet aiheesta lisää, keskustelemme ja rakennamme messuryhmät.
Kahvitarjoilu tilaisuuden lopuksi.

Tervetuloa mukaan!