Lounaskonsertit

Kuva vuoden 2018 lounaskonsertista

Lounaskonsertit

Juliste

Kotkan kirkossa heinä-elokuussa 2019 keskiviikkoisin klo 12. Konsertteihin on vapaa pääsy.
Vapaaehtoinen kolehti seurakunnan musiikkityölle.

Konserttien kesto on n. 45 minuuttia.

• ke 3.7. Juha Lanu Trio yhteistyössä Django-festivaalin kanssa. Lanu on ammattimuusikko, joka on keikkaillut monien suomalaissolistien taustayhtyeissä ja säestänyt myös BumtsiBum!-ohjelmassa.
  • ke 10.7. Kesän kaikuja -konsertti, jossa esiintyy Trio Valo: Tia Svanberg (sopraano), Marja Nevankallio (kantele) ja Kirsi Ruotsala (viulu). Trio soittaa kesäisiä kansan- ja yksinlauluja sekä instrumentaalimusiikkisävellyksiä.
  • ke 17.7. Harppuduo Lily-Marlene Puusepp ja Saija Lahtinen esittää harppumusiikin merkkiteoksia.
  • ke 24.7. Ville Urponen, yksi Suomen urkureiden kärkinimistä esittää mm. Bachin musiikkia.
  • ke 31.7. Ilja Voellmy Kudrjavtsev, urkuri Sveitsin Liestalin St. Martins -kirkosta
  • ke 7.8. Monica Czausz, huippu-urkuri Yhdysvalloista, tekee tänä kesänä laajan konserttikiertueen Suomessa.
  • ke 14.8. Hans Uwe Hielscher, saksalainen urkuri ja kokenut konsertoija. On uransa aikana soittanut yli 3500 konserttia ja julkaissut 26 levytystä.
  • ke 21.8. Maarit Alhosaari (sopraano) esiintyy Pekka Soranummen säestämänä.
  • ke 28.8. Lauluyhtye Seksti, Kotka-Kymin seurakunnan oma lauluyhtye, joka esittää pääosin hengellistä musiikkia.