Huhtikuun kirkkoneuvoston kokouksen kuulumiset

Huhtikuun kirkkoneuvoston kokouksen kuulumiset

Kirkkoneuvoston kokouksessa 24.4. tehtiin jälleen kerran monenlaisia päätöksiä. Yksi tärkeimmistä oli tiedottajan toimen täyttäminen. Alkuvuodesta avoinna ollutta tiedottajan toimea haki yhteensä 20 hakijaa, joista kirkkoneuvosto päätti kutsua tehtävään Heidi Nevalaisen. Heidi aloittaa työnsä alkavan kesän aikana ja hänen tehtäviinsä kuuluu mm. pienten juttujen tekeminen seurakunnan toiminnasta, sosiaalisen median päivitysvastuuta sekä Osviitta-lehden toimitussihteerin tehtävien hoitaminen. Tervetuloa töihin, Heidi!

Tiedottajan valinnan lisäksi kirkkoneuvosto sai tiedokseen tilintarkastuskertomuksen seurakunnan tilinpäätöksen liitteeksi. Kirkkoneuvosto päätti myös esittää kirkkovaltuustolle, että se perustaisi seurakuntaan kaksi uutta seurakuntapastorin virkaa eläköitymisien kautta vapautuvien kappalaisen virkojen tilalle. Toukokuiseen kaatuneiden muistopäivään valmistauduttiin valitsemalla seppeleenlaskuun kirkkoneuvoston edustajat.

Kirkkoneuvosto kokoontuu keväällä vielä toukokuussa. Sitä ennen pidetään kirkkovaltuuston kokous 15.5. Kokousten esityslistat ovat luettavissa seurakunnan nettisivuilla noin viikkoa ennen kokouspäivää.