Vastaa messuja koskevaan kyselyyn ja kerro mielipiteesi seurakunnan jumalanpalveluselämää koskien

Kyselyllä selvitämme millaista jumalanpalveluselämää seurakunnassamme on hyvä olla ja mihin aikaan jumalanpalveluksia tulee järjestää. Vastauksesi on tärkeä!

Vuoden 2017 alusta alkaen Kotka-Kymin seurakunta on toiminut yhtenä
seurakuntana.  Kaupungissamme on aktiivisessa jumalanpalveluskäytössä
kolme kirkkoa: Kotkan kirkko, Langinkosken kirkko ja Kymin kirkko.

Sinun vastauksesi on tärkeä!

(Voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon)

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
1. Messu tulee järjestää joka sunnuntai ja pyhäpäivä Kotkan, Kymin ja Langinkosken kirkoissa?

2. Mikä olisi sinulle sopivin messun alkamisajankohta?

3. Voiko messujen alkamisajankohdat porrastaa?
(Esimerkiksi yhdessä kirkossa klo 10, toisessa kirkossa klo 12, kolmannessa kirkossa klo 14)

4. Voiko messut keskittää yhteen kirkkoon erityistapauksissa?
(Esimerkiksi helatorstai, seurakunnan yhteinen juhla tms.)

5. Millaista muuta jumalanpalveluselämää seurakunnassa tulisi olla kuin perinteinen jumalanpalvelus?

6. Millaisia toiveita tai odotuksia sinulla on seurakunnan jumalanpalveluselämän suhteen?
Taustatiedot
Sukupuoli:

Ikä:

Kotikirkko:

Käyn kirkossa:

Jos haluat osallistua jumalanpalveluselämän suunnitteluun, jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä
Nimi:
Yhteystiedot: