Terveydenhuollon kirkkopyhä

Terveydenhuollon kirkkopyhä

Tapahtuman juliste

Jumalanpalvelus, Kipsikurkkujen musiikkia ja kirkkokahvitilaisuus Langinkosken kirkon Toivonsalissa 22.9. klo 10 alkaen.

Terveydenhuollon kirkkopyhä järjestetään sunnuntaina 22.9. Langinkosken kirkon Toivonsalissa.

Klo 10 ehtoollisjumalanpalvelus, sairaalapastorit Veera Konttaniemi ja Hanna Hietanen. Musiikissa lauluyhtye Kipsikurkut. Mukana jumalanpalvelusta toteuttamassa SSKS:n väkeä.

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvitilaisuus:

• SSKS:n edustaja Anneli Huttusen tervehdys.
  • Kymsoten ylilääkäri, tutkimus- ja koulutusjohtaja Pasi Pöllänen luo lyhyen katsauksen aiheeseen "Kristillinen valtioihanne julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon taustatekijänä keskiajalta tähän päivään saakka".
  • Musiikissa Kipsikurkut.

Järjestäjinä Kotka-Kymin seurakunnan sairaalasielunhoito ja SSKS:n Kotkan Alaosasto (Suomen Sairaanhoitajain Kristillinen Seura Ry)