Kädentaitajien retkipäivä Höyteriin

Kädentaitajien retkipäivä Höyteriin

Tapahtuman mainosjuliste.

Lauantaina 17.8. vaihdetaan käsityöideoita ja kuullaan ystävyysseurakunnan kuulumisia Höyterissä. Ilmoittautumiset 5.8. mennessä.

Silmukan, Sukkapiirin, Kässäpiirin, Neulekahvilan ja Langinkosken kutojien kädentaitajat tekevät retken Höyteriin lauantaina 17.8.

Päivän ohjelmassa on ystävyysseurakunta Käsmun kuulumisia (kirkkoherra Urmas Karilet ja käsmulaiset), ulkoilua, käsityöideoita ja rantasauna. Voit tuoda jakoon omia käsityöideoitasi. Saunaa varten otathan mukaan oman pyyhkeen.

Kuljetus reittiä: Kotkan srk-keskus klo 9.30, Haltijantien pysäkki 9.40, Langinkosken kirkon pysäkki 9.55 ja Karhulan linja-autoasema 10.10. Paluukuljetus Höyteristä lähtee klo 18.

Voit jäädä myös yöksi. Silloin poistuminen Höyteristä sunnuntaina omalla kyydillä. Otathan omat liinavaatteet mukaan, jos yövyt.

Sitovat ilmoittautumiset 5.8. mennessä Minna Paanaselle p. 044 752 9529 tai **@**.

Retken hinta 10 €, yöpyjiltä 15 €.