Monta tapaa osallistua messuun sunnuntaina 8.9.

Monta tapaa osallistua messuun sunnuntaina 8.9.

Osallistuisitko klo 10 radiomessuun Kymin kirkossa, klo 15 luontokirkkoon Santalahdessa vai klo 18 iltamessuun Kotkan kirkossa?

Sunnuntaina 8.9. on tarjolla monta erilaista vaihtoehtoa osallistua messuun. Päivä alkaa klo 10 Kymin kirkossa, jossa järjestetään radiomessu. Jumalanpalvelus radioidaan ja esitetään Yle Radio 1:ssä. Messussa esiintyy kanttoreista koostuva lauluryhmä. Messun jälkeen kirkon pihassa nautitaan possokahvit.

Langinkosken kirkossa ei sunnuntaina 8.9. ole messua, mutta Santalahdessa järjestetään Luontokirkko klo 15 alkaen. Kokoontuminen on klo 15 Santalahden parkkipaikalla, mistä lähdetään yhdessä kiertämään luontopolkua. Polun varrella pidetään kirkkohetki. Polun kiertämisen jälkeen seurakunta tarjoaa nuotiopaikalla kirkkokahvit, -mehut ja pullat. Myös omat makkarat voi ottaa mukaan.

Kotkan kirkossa järjestetään sunnuntaina 8.9. iltamessu klo 18. Liturgina Hannu Marttila ja saarnaajana Jukka Hänninen.