Langinkosken kirkon messut siirtyvät Toivonsaliin

Langinkosken kirkon messut siirtyvät Toivonsaliin

Langinkosken kirkon kirkkosalissa tehdään maalaustöitä 2.9.–11.10.2019. Tänä aikana kirkkosali ei ole käytettävissä, joten messut siirretään pidettäväksi Langinkosken kirkon Toivonsalissa.

Myös kaikki muu kirkkosalin toiminta on siirretty maalaustöiden ajaksi toisiin tiloihin. Langinkosken kirkon tapahtumiin osallistuvan kannattaakin varmistaa tapahtumapaikka esimerkiksi ryhmän vetäjältä.

Syyskuun 1. päivänä Langinkosken kirkon messu pidetään vielä normaalisti kirkkosalissa. Tämä messu on eläkkeelle siirtyvän kappalaisen, Jukka Lopperin läksiäismessu. Sunnuntaina 8.9. Langinkoskella ei ole messua, mutta osallistua voi esimerkiksi Luontokirkkoon Santalahden luontopolulla klo 15 alkaen.

Langinkosken kirkon kirkkosalissa maalataan katto ja seinät. Maalaustöiden ajaksi osa kirkkosalin penkeistä joudutaan irrottamaan. Rakennuksessa on tehty tänä kesänä muitakin investointiohjelmaan kirjattuja korjaustöitä. Kirkon ulkoseinien rappauksia on korjattu ja seiniä maalattu. Myös keittiötilat laitteineen on uusittu.