Kirkkoneuvosto aloitti syyskauden

Kirkkoneuvosto aloitti syyskauden

Seurakuntamme kirkkoneuvosto kokoontui kesätauon jälkeen tänään ensimmäistä kertaa. Heti ensimmäisessä kokouksessa tehtiin tärkeitä päätöksiä. Kirkkoneuvosto päätti pyytää Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulilta virkamääräystä kahdelle papille: pastori Juha Ropposelle jumalanpalveluselämän työalavastaavan tehtäviin ja pastori Anna Mykrä-Siljanderille verkostojen työalavastaavan tehtäviin. Tuomiokapituli käsittelee asiaa toivottavasti syyskuun aikana. Lisäksi kirkkoneuvosto päätti jatkaa vs. diakoni Kirsi Virtasen virkamääräystä tämän vuoden loppuun asti.

Kirkkoneuvosto päätti myös investointiohjelman muutoksista. Kotkan kirkon ruusuikkunoille ei löydetty entisöijää, joten hanketta siirrettiin seuraavalle vuodelle. Tänä vuonna on remontoitu Langinkosken kirkon keittiötä ja ulkoseiniä, remonttityöt jatkuvat Langinkosken kirkon kirkkosalissa syyskuussa. Samoin kirkkoneuvosto päätti jatkaa Kotka-Kymin seurakunnan jäsenyyttä Kirkon mediasäätiössä ja valitsi edustajakseen sen hallintoneuvostoon viestintäpäällikkö Emilia Pulkin.