Lasten urkusaduissa seikkailee Ruma ankanpoikanen

Lasten urkusaduissa seikkailee Ruma ankanpoikanen

tapahtuman juliste

Sadun lukemista, laululeikkejä ja urkumusiikkia - sitä ovat urkusadut. Urkusatuja esitetään Kotkan kirkossa 14.-16.10. ja Kymin kirkossa 28. ja 30.10.

Kotkan ja Kymin kirkoissa kerrotaan lokakuussa Urkusatuja. Kyse on lasten tapahtumasta, jossa luetaan kirjasta satua ja soitetaan välillä urkumusiikkia. Mukana on myös laulua ja laululeikkejä.

- Samalla tutustutaan urkuihin, niiden rikkaaseen ja mielikuvitukselliseen äänimaailmaan. Ideana on, että lapset pääsevät kerrankin ihan läheltä näkemään ja seuraamaan urkujensoittoa, kertoo kanttori Susanna Hauer.

Lapset pääsevät kuulemaan urkusatua kirkon urkuparvelle. Luettavana satuna on tällä kertaa Ruma ankanpoikanen. Kukin esitys kestää noin puoli tuntia.

Kotka-Kymin seurakunnan järjestämät Urkusadut ovat osa Satuviikon ohjelmaa. Urkusatuihin on vapaa pääsy.

Urkusadut lokakuussa 2019

Kotkan kirkossa

• ma 14.10. klo 9 ja 10

• ti 15.10. klo 18

• ke 16.10. klo 9 ja 10

Ennakkotietojen mukaan Kotkan kirkon esityksissä parhaiten tilaa on klo 9:n ja klo 18:n esityksissä.

Kymin kirkossa

• ma 28.10. klo 9 ja 10