Pyhäinpäivä Kotka-Kymin seurakunnassa

Pyhäinpäivä Kotka-Kymin seurakunnassa

Pyhäinpäivänä 2.11. järjestetään sanajumalanpalveluksia ja hartauksia kirkoissa ja kappeleissa. Kahvikärry ja papisto päivystävät Parikan hautausmaalla klo 12-19. Kotkan kirkossa kuullaan Mozartin musiikkia klo 19.

Pyhäinpäivää vietetään Kotka-Kymin seurakunnassa monin eri tavoin.

Sanajumalanpalvelukset

• Klo 10 Pyhäinpäivän sanajumalanpalvelus Kymin kirkossa. Luetaan viime vuoden aikana Kymin vanhalle hautausmaalle, Helilän hautausmaalle, Helilän kappelihautausmaalle, Hurukselan hautausmaalle, Kirkonmaan saarihautausmaalle haudattujen nimet ja sytytetään muistokynttilät.
  • Klo 15 Pyhäinpäivän sanajumalanpalvelus Kotkan kirkossa. Luetaan viime vuoden aikana Parikan hautausmaalle, Kotkan vanhalle hautausmaalle, Mussalon hautausmaalle, mereen ja muualle haudatuttejen nimet ja sytytetään muistokynttilät.

Pyhäinpäivän hartaudet

• Klo 15 Metsäkulman kappelissa luetaan viime vuoden aikana Metsäkulmalle haudattujen nimet ja sytytetään muistokynttilät.
  • Klo 17 Laajakosken kappelissa luetaan viime vuoden aikana Laajakoskelle haudattujen nimet ja sytytetään muistokynttilät.
  • Klo 17 Langinkosken kirkossa Lauluja särkyneille.

Muut tapahtumat

• Kahvikärry Ruustinna ja papisto päivystää Parikan hautausmaalla klo 12-19.
  • Kotkan Kantaattikuoron konsertti Mozart: Requiem yhteistyössä Kaakon Kamarikuoron ja Kotkan seudun musiikkiopiston kanssa klo 19 Kotkan kirkossa.