Päihteisiin kuolleiden muistohetki Kotkan kirkossa

Päihteisiin kuolleiden muistohetki Kotkan kirkossa

Tiistaina 5.11. klo 18 on Kotkan kirkossa tilaisuus muistella päihteisiin kuollutta läheistä. Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus keskustella työntekijän kanssa.

Kotkassa ja Haminassa vietetään päihteisiin kuolleiden muistohetkeä marraskuussa. Tilaisuudet järjestetään tiistaina 5.11. klo 18 Kotkan kirkossa ja Haminan Marian kirkossa.

Muistohetkessä hiljennytään ja sytytetään kynttilöitä, joilla muistetaan päihteisiin kuolleita. Tilaisuuden jälkeen on mahdollista jäädä kirkkoon hiljentymään tai keskustelemaan työntekijän kanssa.

– Viime vuoden muistohetki välitti toivoa tilaisuuteen osallistuneille. Tälläkin kertaa ajatuksena on, että osallistujat voisivat saada toivoa elämään. Että voisi hiljentyä hetkeksi tämän asian äärelle, kuvailee vs. erityisnuorisotyönohjaaja Jonna Anttila Kotka-Kymin seurakunnasta.

Muistohetki on avoin kaikille, joita asia koskettaa. Paikalle voi tulla esimerkiksi, jos lähipiirissä on päihteisiin menehtyneitä.

Päihteisiin kuolleiden muistohetkien järjestelyissä mukana ovat Haminan ja Kotka-Kymin seurakunnat sekä Kakspy ry ja Kaakkois-Suomen Sininauha ry.