raamattu ja ristityt kädet

Sanan ja rukouksen illat syksyllä 2019

la 21.9. klo 15 Toivonsalissa

Lauantaina 21.9. vietetään Sanan ja rukouksen iltapäivä ja ilta. Vierailijoina ovat pastori Petri Kauhanen ja esirukoilija Heljä Markkula. Teemana on "rukous, yhteys Jumalaan".

Sanan ja rukouksen iltapäivä

• klo 15 Kutsu lapseuteen, Gal. 4:7
  • klo 16 Kutsu palvelemaan, Gal. 5:13
  • klo 17 kahvitauko

Sanan ja rukouksen ilta

• klo 18 Rukous rakentaa yhteyden seurakunnassa, Ef. 2:19-22

Yhteistyökumppanina Hengen uudistus kirkossamme ry.

Laulua, musiikkia, opetusta, puheenvuoroja ja rukouspalvelu.

su 20.10. klo 18 Toivonsalissa

Illan aiheena Suomalaisen raamatunkäännöksen vaiheita ja Sana elämään -kommentaariraamatun esittely.

Vierailijoina illassa kustannustoimittaja ja kääntäjä, teol. maist. Kai Takkula. Illan musiikista vastaa Laulu- ja musiikkiryhmä Onesimus.

Laulua, musiikkia, opetusta, puheenvuoroja ja rukouspalvelu. Kahvit illan päätteeksi.

su 17.11. klo 18 Toivonsalissa

Illan teemana on Armon parantava voima. Vierailijana illassa on kouluttaja Petri Välimäki. Hän on tehnyt yli 25 vuotta kriisipalvelu- ja sielunhoitotyötä haavoittuneiden ja syvissä kriiseissä toimivien ihmisten auttamiseksi, mm. Kriisipalvelun toiminnanjohtajana, seurakunnissa sekä sielunhoidollisten ja varustavien aineiden kouluttajana. Monet tuntevat hänet myös vuosia jatkuneista radio-ohjelmasarjoista tai Armon kalliolla tv-ohjelmista.

aikuistyönohjaaja

Vastuualueena julistus- ja lähetystyö.