Joulupuukeräys 2019 Kotkassa

Joulupuu-keräyksen kantavana ajatuksena on yksityisten ihmisten sekä yritysten aito halu auttaa haastavissa elämäntilanteissa olevia lapsia ja nuoria muistamalla heitä joululahjalla. Joulupuu-keräys nostaa yhteiskunnalliseen keskusteluun lasten ja nuorten eriarvoisen aseman sekä lähimmäisen auttamisen. Joulupuu-keräyksen tavoitteena on tuoda joulumieltä niin lahjan antajalle kuin sen saajalle. Lahjatoiveet ilmoitetaan sähköisellälomakkeella viimeistään 11.11.2019 mennessä. Otathan huomioon, että tämän ajan jälkeen keräykseen ei voi osallistua!

Lomakkeen löydät osoitteesta https://www.mvs.fi/srk/kotka/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=f17a33b5ab4acdec9a46403ed1ba361d245&lang=fi

Lahjat jaetaan keskiviikkona 18.12.2019  klo 14-17 Kotkan ja Karhulan seurakuntakeskuksissa ja Aittakorven seurakuntatalolla. Muista valita lomakkeesta paikka mistä noudat lahjat.

Ohjeet lomakkeen täyttöön:

Täytäthän lomakkeen vain kerran. Saat sähköpostiisi varmistusviestin siitä, mistä voitte lahjanne noutaa.
Kohtuuhintaiset toiveet toteutuvat varmimmin, kuten erilaiset lelut, pelit, urheiluvälineet ja vaatteet ym.
Lämmintä joulun odotusta sinulle ja perheellesi! ❤

Советы по заполнению анкеты:

Заполни анкету только один раз. Получишь на электронную почту
подтверждающее сообщение о том, где можно получить ваш подарок.
Пожелания с относительно приемлемой ценой исполнятся с большей вероятностью,
например: разные игрушки, игры, спортивные принадлежности, одежда и т.д.
Счастливого ожидания РОЖДЕСТВА тебе и твоей семье! ❤

Please, fill in the form only once. You will receive a verification email with information of where to get you present.
Wishes with reasonable prices, like toys, games, sporting goods, and clothes are most likely to come true.
Best wishes of forthcoming Christmas for you and your family! ❤

Vous remplissez ce formulaire seulement une fois.
Vous recevrez un e-mail confirmant où vous pourrez aller chercher votre cadeau.
Vos souhaits seront plus facilement réalisables si le prix en est raisonnable comme par exemple des jouets, des jeux et des équipements de sport, etc.Nous vous souhaitons plein de bonnes choses à vous et votre famille en cette période d’attente de Noël!

لطفاً فرم مربوط را فقط يك بار پر كنيد، بعداً يك ايمايل براي شما إرسال خواهد شد كه در آن اطلاعات لازم از مكان و زمان دريافت درخواست و هديه  را دريافت خواهيد كرد.
درخواستهاي مقرون به صرفه احتمال برآورده شدن زيادتري دارند، مثل أسباب بازي ها، وسايل ورزشي، بازيهاي رايانه اي ، لباس و غيره.
با تشكر

လံာ်တဘ့ၣ်အံၤန့ၣ်တီၣ်ထီၣ်သ့တဘျီလီၤနီၤ.
ဒီးပကဆှၢလီၤန့နၤလၢနemail (sähköposti) တၢ်ဂ့ၢ်တၢ်ကျိၤ, လၢနကဘၣ်လဲၤန့တာ်ဟ့ၣ်သ့ၣ်တဖၣ်ဖဲလဲၣ်န့ၣ်လီၤ.
တာ်ဟ့ၣ်သ့ၣ်တဖၣ်ကမ့ၢ်(အဒိ) ဖိသၣ်တာ်ဂဲၤလိၢ်ကျွဲတဖၣ်, တၢ်ဂဲၤလိာ်ကွဲတာ်ပီးတာ်လီသ့ၣ်တဖၣ်, ဒီးတၢ်ကူတၢ်သိးသ့ၣ်တဖၣ်န့ၣ်လီၤ.
ပဆၢဂ့ဆၢဝါဘၣ်နၤဒီးနပှၤဟံၣ်ဖိလၢခရံာ်အိၣ်ဖျဲၣ်တဘျီအံၤန့ၣ်လီၤ.