Kuvassa lapsia ja aikuisia Langinkosken kirkon Toivonsalissa. Lapsilla käsissään ilmapalloja.

Yhessä-illat

Koko perheelle suunnatut Yhessä-illat pitävät sisällään gospelmusaa, sanaa, rukousta ja yhdessäoloa.

Yhessä-messu su 12.9.2021 klo 17

Langinkosken kirkossa.

Liturgina Maarit Alhosaari, saarna Taija Tiilikka.
Musiikkia Paljain Jaloin -bändiltä.

Yhessä-ilta pe 15.10.2021 klo 18

Langinkosken kirkossa.

Aihe: Kotka rukoilee -ekumeeninen rukousilta. Musiikkia Paljain Jaloin -bändiltä.

Yhessä-ilta pe 12.11.2021 klo 18

Langinkosken kirkossa.

Teema: "Kristityt vanhemmat - uhka vai mahdollisuus?"
Puhujina Lukas Brenner sekä Jonna ja Marikki Virtanen. Musiikkia Paljain Jaloin -bändiltä.

Mitä Yhessä-illat ovat?

Langinkosken kirkolla vietetään Yhessä -iltoja. Koko perheelle suunnattu tapahtuma järjestetään Toivonsalissa noin kerran kuukaudessa. Illat koostuvat yhdessäolosta, housebändin soittamasta gospelmusiikista, yhteisestä rukouksesta ja iltapalasta sekä illan teemaan liittyvästä puheesta, jossa vaihtuvat vieraat avaavat teeman asioita.

Kotka-Kymin seurakunnan kappalaisen Tero Hietasen mukaan Yhessä -illat ovat olleet varsin suosittuja. Ensimmäisessä illassa oli jopa tungos, kun 150 henkeä saapui paikan päälle. Sen jälkeen illoissa on ollut 80–100 hengen joukko.

– Mukaan kyllä siis mahtuu, eikä illassa tarvitse yksin olla. Yhessä-illat ovat ennen kaikkea heille, jotka etsivät yhteisöä, johon kuulua, ja jossa voi kokea itsensä tervetulleeksi, Hietanen kertoo ja kannustaa viettämään iltaa ”yhessä”.

Yhessä-iltojen mainos. Samat tekstit on myös sivulla. Kuvituksena erilaisia ihmishahmoja ja Yhessä-tunnus.

Virkavapaalla.

Vastuualueena aikuistyö. Määräaikainen työ 30.11.2021 asti.