Säkkituoleilla istuvia ihmisiä, edessä diakoni Suvi Kervinen ja takana opiskelijoita.

Oppilaitosyhteistyö

Kotka-Kymin seurakunnan oppilaitosyhteistyö toimii kahdella koululla: Etelä-Kymenlaakson ammattiopistolla (Ekami) ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoululla (Xamk). Työtä tehdään opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa.

Käytettävissäsi ovat

• oppilaitospappi Jari Savinainen (Ekami ja Xamk)
  • kampusdiakoni Suvi Kervinen (Xamk)
  • kampusohjus Rita Halme (Ekami ja Xamk)
  • nuorisotyönohjaaja Marko Lamminen ja erityisnuorisotyönohjaaja Reeta Lanki

Olemme kaikki käytettävissäsi, kun mietit opiskelua, ihmissuhteita, jaksamista, yksinäisyyttä, elämän tarkoitusta, uskonasioita ja/tai muiden henkilökohtaisten ongelmien kohdatessa. Mikä tahansa Sinua askarruttaakin, ota rohkeasti yhteyttä ja tule juttelemaan luottamuksellisesti. Älä jää asioittesi kanssa yksin!

Ota yhteyttä meihin

Tule juttelemaan päivystysaikana, tai ota yhteyttä ja sovi tapaamisaika haluamaasi paikkaan.

Oppilaitospappi

Jari Savinainen on tavattavissa Ekamin ja Xamkin kampuksilla kahtena päivänä kuukaudessa. Jari on käytettävissä myös kirkollisiin toimituksiin. Yksityisrippikoulukin järjestyy.

Jari: 044 752 9483 tai jari.savinainen@evl.fi

Kampusdiakoni

Suvi Kervinen on tavattavissa Xamkin kampuksella sovittaessa. Suvi auttaa myös taloudellisissa kysymyksissä tai jos kaipaat vapaa-ajan tekemistä esim. vapaaehtoistyön merkeissä.

Suvi: 0447259160 tai suvi.kervinen@evl.fi

Kampusohjus

Rita Halme on tavattavissa Ekamin kampuksilla viikottain.

Rita: 0447529486 tai rita.halme@evl.fi

Kasvatuksen työntekijät

Marko Lamminen ja Reeta Lanki ovat tavattavissa sovittaessa.

Marko: 044 725 9036 tai marko.lamminen@evl.fi

Reeta: 044 752 9501 (myös WhatsApp) tai reeta.lanki@evl.fi