Kaksi lasta ja kaksi aikuista askartelemassa pöydän ääressä.

Ajankohtaista

Kirkkohallituksen suosituksesta kerhotoiminta sekä kaikki muu kokoava toiminta on tauolla 16.3. - 31.5. välisen ajan. Sen vuoksi olemme peruneet myös kaikki tulevat tapahtumat. Varhaiskasvatus miettii tällä hetkellä, miten voimme olla yhteydessä lapsiin ja perheisiin. Kannattaa tarkkailla Kotka-Kymin lapsi-ja perhetyön Facebooksivua. Siellä tulemme järjestämään mm. livelähetyksiä muskareista. Jatkossa on luvassa mahdollisuuksien mukaan myös ulkona järjestettävää toimintaa.

Olemme nyt kesälomalla 1.8.2020 asti sitten toiminta jatkuu mahdollisuuksien mukaan. Olemme myös Instagramissa nimellä @Kotka-Kyminsrk varhaiskasvatus. Siellä jaamme paljon vinkkejä lasten kanssa tekemiseen sekä kuulumisia lastenohjaajilta.  Uusia vinkkejä on tulossa vielä pitkälle kesäkuuhun.

KIRKKOMUSKARI FACEBOOKissa perjantaisin klo 10.00