Varhaisnuorten leirillä olevat pojat askartelevat puunoksista valokuvakehyksiä.

Kouluikäisille

HUOMIO! Kotka-Kymin seurakunta pyrkii ennaltaehkäisemään koronaviruksen leviämistä ja näin ollen lähes kaikki seurakunnan tapahtumat ja kokoontumiset on peruttu peruttu 13.4. asti. Peruminen koskee kaikkia kouluikäisten kerhoja ja leirejä aikavälillä 13.3.-13.4.2020.

Seurakunnan työntekijöihin voi olla yhteydessä,  vaikka toiminta onkin tauolla. Ota yhteyttä, jos jokin asia mietityttää!

Ajantasaista tietoa koronaviruksen aiheuttamista toimista seurakunnassa löydät täältä:

LINKKI SEURAKUNNAN UUTISSIVUSTOLLE

Seurakunnan varhaisnuorisotyö järjestää toimintaa 1.-8.-luokkalaisille lapsille. Toiminnan muodostavat kerhot, retket ja leirit. Toiminnalla pyritään antamaan positiivisia kokemuksia Jumalan rakkaudesta, seurakunnasta ja ryhmässä olemisesta sekä vahvistamaan varhaisnuorten tunnetta seurakuntaan kuulumisesta.

Kerhot

Varhaisnuorten kerhot on tarkoitettu 1.-8.-luokkalaisille. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti koulujen ja seurakunnan tiloissa. Ohjaajina toimii seurakunnan kerhonohjaajakoulutuksen käyneitä nuoria ja seurakunnan työntekijöitä. Kerhon aikana seurakunnan kerholaiset ovat tapaturmavakuutettuja.

Leirit

Leirit 1.-8.-luokkalaisille pidetään pääsääntöisesti Höyterin ja Ristiniemen kurssikeskuksissa. Leirejä on koulujen lomien aikaan ja viikonloppuisin. Leireillä on leiriläisten lisäksi työntekijöitä, yövahteja, kipusisarus ja isosia.