Varhaisnuorten leirillä olevat pojat askartelevat puunoksista valokuvakehyksiä.

Kouluikäisille

HUOMIO! Kotka-Kymin seurakunta pyrkii ennaltaehkäisemään koronaviruksen leviämistä ja näin ollen kaikki seurakunnan tapahtumat ja kokoontumiset on peruttu peruttu 31.5. asti. Peruminen koskee mm. kaikkia kouluikäisten kerhoja ja leirejä.

Seurakunnan työntekijöihin voi olla yhteydessä,  vaikka toiminta onkin tauolla. Ota yhteyttä, jos jokin asia mietityttää!

Ajantasaista tietoa koronaviruksen aiheuttamista toimista seurakunnassa löydät täältä:

LINKKI SEURAKUNNAN UUTISSIVUSTOLLE

Aarteenetsintä Kotkansaarella ja Karhulan Jokipuistossa

Kotkansaari

Aarteenetsintä alkaa Sapokassa olevan Tervasillan jälkeen. Huomaathan, että reitti on useamman kilometrin pituinen. Aarrenpaikoille mennään omalla vastuulla ja lapset mieluusti aikuisen seurassa.

Karhula

Aarteenetsintä on Karhulan Jokipuiston alueella. Kunnioitattehan puiston sääntöjä aarteita etsiessä. Aarrepaikoille mennään omalla vastuulla ja lapset mieluusti aikuisen kanssa.

Mielenkiintoista tekemistä ja seurattavaa tälle ajalle tarjoaa mm. Ttila, Lastenkirkko ja fisucraft. Linkit näille sivustoille löydät sivun alalaidasta.

Seurakunnan varhaisnuorisotyö järjestää toimintaa 1.-8.-luokkalaisille lapsille. Toiminnan muodostavat kerhot, retket ja leirit. Toiminnalla pyritään antamaan positiivisia kokemuksia Jumalan rakkaudesta, seurakunnasta ja ryhmässä olemisesta sekä vahvistamaan varhaisnuorten tunnetta seurakuntaan kuulumisesta.

Kerhot

Varhaisnuorten kerhot on tarkoitettu 1.-8.-luokkalaisille. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti koulujen ja seurakunnan tiloissa. Ohjaajina toimii seurakunnan kerhonohjaajakoulutuksen käyneitä nuoria ja seurakunnan työntekijöitä. Kerhon aikana seurakunnan kerholaiset ovat tapaturmavakuutettuja.

Leirit

Leirit 1.-8.-luokkalaisille pidetään pääsääntöisesti Höyterin ja Ristiniemen kurssikeskuksissa. Leirejä on koulujen lomien aikaan ja viikonloppuisin. Leireillä on leiriläisten lisäksi työntekijöitä, yövahteja, kipusisarus ja isosia.