Kotka-Kymin seurakunnan toiminta poikkeusaikana

Kotka-Kymin seurakunnan toimintaa on supistettu koronavirus-epidemian vuoksi 30.6. asti. Jumalanpalvelukset järjestetään ainoastaan videolähetyksenä 13.5. saakka. Päätökset jatkosta tehdään, kun tieto kokoontumisrajoitusten jatkumisesta saadaan.

Järjestämme verkon välityksellä erilaisia tapahtumia. Tältä sivulta löydät toimintamme poikkeusaikana.

Näiden tapahtumien lisäksi julkaisemme seurakunnan Facebook-sivuilla erilaista materiaalia ilman erillistä aikataulua. Käyhän seuraamassa sivua!

Jumalanpalvelukset

Sunnuntaisin klo 10 lähetetään videolähetyksenä sanajumalanpalvelus. Jumalanpalveluksen suoran lähetyksen löydät täältä sivulta.

Myöhemmin jumalanpalvelus on katsottavissa seurakunnan Facebook-sivuilla videotallenteena. Voit katsoa videota ja muuta Facebook-sivun sisältöä, vaikka et olisikaan kirjautunut Facebookiin.

Iltahartaudet

Iltahartauksia julkaisemme ma-pe klo 20 toukokuun loppuun asti seurakunnan Facebook-sivuilla

Sisälle sanaan -illat

Sisälle sanaan -illat muuttuivat kevään ajaksi "Sisälle sanaan vartissa" -videoiksi, joita julkaistaan joka toinen torstai klo 18 Facebookissa ja YouTubessa. Voit katsoa videot jälkikäteen myös alla olevista linkeistä:

Sisälle sanaan vartissa 16.4. (luennoitsijana Tero Hietanen, aiheena Maria Magdalena)

Sisälle sanaan vartissa 30.4. (luennoitsijana Lukas Brenner, aiheena Simon Pietari)

Sisälle sanaan vartissa 14.5. (luennoitsijana Lukas Brenner, aiheena Ester)

Sanan ja rukouksen ilta

Sanan ja rukouksen ilta järjestettiin 19.4.2020 klo 18 videoituna. Puhujina Tarja Ikäheimonen ja Kari Ihatsu, kanttorina Susanna Hauer.

Pääset katsomaan iltaa seurakunnan Facebook-sivuilta tai tästä linkistä.

Lapsi- ja perhetyö

Paljon toimintaa lapsi- ja perhetyön Facebook-ryhmässä, Instagramissa: kotkakyminvarhaiskasvatus ja YouTubessa: KotkaKymin varhaiskasvatus

Ohjelmassa mm. kirkkomuskareita, pyhäkouluja ja muita kivoja videoita.

Nuorten viikkotoiminta verkossa

Näiden lisäksi Snäpissä päivittelee kasvatuksen tiimistä päivittäin. Kasvatuksen työntekijät saa myös Whatsapilla kiinni tarvittaessa