Kotka-Kymin seurakunnan toiminta poikkeusaikana

Kotka-Kymin seurakunnan toimintaa on supistettu koronavirus-epidemian vuoksi 16.5.2021 asti.

Järjestämme verkon välityksellä erilaisia tapahtumia. Tältä sivulta löydät toimintamme poikkeusaikana.

Näiden tapahtumien lisäksi julkaisemme seurakunnan Facebook-sivuillaLinkki avautuu uudessa välilehdessä erilaista materiaalia ilman erillistä aikataulua. Käyhän seuraamassa sivua!

Jumalanpalvelukset ja ehtoollinen

Sunnuntaisin klo 10 lähetetään videolähetyksenä messun. Jumalanpalveluksen suoran lähetyksen löydät täältä sivulta.

Myöhemmin jumalanpalvelus on katsottavissa seurakunnan Facebook-sivuillaLinkki avautuu uudessa välilehdessä videotallenteena. Voit katsoa videota ja muuta Facebook-sivun sisältöä, vaikka et olisikaan kirjautunut Facebookiin.

Sunnuntaisin klo 11-12 on mahdollisuus ehtoolliseen Kotkan, Kymin ja Langinkosken kirkoissa. Ehtoollista vietetään hiljaisuudessa. Ehtoollisella otetaan huomioon voimassa olevat koronarajoitukset ja turvallisuusohjeet.

Kirkot auki hiljentymistä ja sielunhoitoa varten

Kotkan ja Kymin kirkot ovat avoinna hiljentymistä ja sielunhoitoa varten 16.5. asti ke klo 14-15 ja su klo 16-17. Paikalla on seurakunnan työntekijä keskustelua varten.

Iltahartaudet

Iltahartaus keskiviikkoisin klo 20  seurakunnan Facebook-sivuillaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Raamattuopetusta arjen keskellä

Kaikille avoin Raamattuopetus-sarja keväällä 2021 verkossa keskiviikkoisin erillisen aikataulun mukaan klo 18.

Katso luennot ja luentosarjan ohjelma täältä

Gospel-lattarit

Gospel-lattarit live parillisten viikkojen torstaisin klo 17 osoitteessa www.facebook.com/kotkakymi

Kielikahvila verkossa

Tostaisin klo 17.30-19.
Tervetuloa keskustelemaan suomen kielellä. Voit olla aloitteleva suomen kielen käyttäjä tai jo pidemmälle edistynyt.  Myös suomea äidinkielenään puhuvat ovat tervetulleita. Kokoonnumme verkon välityksellä torstaisin klo 17.30-19. Jakaudumme verkossa pienempiin ryhmiin jo klo 17 alkaen. Osallistumistasi varten lähetä sähköpostiosoitteesi os. maarit.koskensalo-tiainen@evl.fi ja saat paluupostissa linkin Teams-kielikahvilaamme liittymistä varten.

Matkalla hiljaisuuteen -videosarja

Ti 6.4. - pe 9.4. klo 8 verkossa. Videosarjalla saat opastusta siihen, miten voit lisätä hiljaisuutta ja läsnäolemista arkeesi.

Lapsi- ja perhetyö

Paljon toimintaa lapsi- ja perhetyön Facebook-ryhmässäLinkki avautuu uudessa välilehdessä, Instagramissa: kotkakyminvarhaiskasvatus ja YouTubessa: KotkaKymin varhaiskasvatusLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ohjelmassa mm. kirkkomuskareita, pyhäkouluja ja muita kivoja videoita.

• PikkuHelppi tarjoaa apua lastenhoitoon perheille. Lastenohjaajat ulkoilevat sovitusti lasten kanssa kotipihalla tai leikkipuistossa max. 2 tuntia. Tied./ajanvaraukset puh. 040 196 7528.
  • Lapsiparkki
    • keskiviikkoisin klo 9-11 ja 11.30-13.30 Kotkan srk-keskuksessa, puh. 040 196 7528.
    • keskiviikkoisin klo 9-11 Karhulan kohtaamispaikassa, Karjalantie 10-12, puh. 044 725 9232.
    • Parkki on tarkoitettu 2-6 -vuotiaille lapsille. Ilm. jokaiselle kerralle erikseen tekstiviestillä ti klo 12 menn.