Joulupuukeräys 2021 KotkassaJoulupuukeräyksen logo, pyöreällä taustalla piirretty joulukuusi, lahjapaketti ja teksti Joulupuu.

Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jossa annetaan joululahja vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille. Ilman keräystä nämä lapset todennäköisesti jäisivät ilman omaa pakettia. Keräyksen järjestää Kotkan Nuorkauppakamari.

Lahjojen hakijat

Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, joka antaa joululahjan vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille, jotka todennäköisesti muuten jäisivät ilman omaa pakettia.

Keräyksen järjestää Kotkan Nuorkauppakamari.

Jos perheessäsi on lahjaa tarvitsevia lapsia tai nuoria, ota yhteyttä Kotka-Kymin seurakuntaan sähköpostitse: joulupuukerayskotka@evl.fi 

Kerro viestissä lyhyesti perheenne tilanteesta. Älä laita viestiin henkilötunnuksia!

Keräyksestä vastaavat työntekijät lukevat viestisi mahdollisimman pian. Vastauksena saat linkin lomakkeeseen, jolla voit ilmoittaa lahjaa toivovat lapset. Tänä vuonna ei ole mahdollista ilmoittaa lahjatoivetta, vaan keräykseen annetut lahjat jaetaan lapsille sukupuolen ja iän perusteella.

Lahjoja voi hakea lomakkeella 8.-26.11.2021. Tämän jälkeen keräykseen ei enää voi osallistua.

Lisätietoa keräyksestä antaa

Diakoni Suvi Kervinen 044 725 9160, suvi.kervinen@evl.fi

Jos koet, että tarvitset aikaa diakoniatyöntekijälle ota yhteyttä 044 752 9525 (ajanvaraukset arkisin klo 11 - 12)

Lämmintä joulun odotusta sinulle ja perheellesi! ❤

Lahjojen antajat

Osallistua voi hakemalla haluamansa keräyspisteen joulupuusta pakettikortin, ostamalla lahjan ja toimittamalla sen keräyspisteeseen keräysaikana. Rahaa ei oteta vastaan, ja lahjojen tulee olla uusia tai itsetehtyjä.

 

 

Joulupuu nostaa esiin eriarvoisuutta

Joulupuu-keräyksen kantavana ajatuksena on yksityisten ihmisten sekä yritysten aito halu auttaa haastavissa elämäntilanteissa olevia lapsia ja nuoria muistamalla heitä joululahjalla. Joulupuu-keräys nostaa yhteiskunnalliseen keskusteluun lasten ja nuorten eriarvoisen aseman sekä lähimmäisen auttamisen. Joulupuu-keräyksen tavoitteena on tuoda joulumieltä niin lahjan antajalle kuin sen saajalle.