Joulupuukeräys 2020 KotkassaJoulupuukeräyksen logo, pyöreällä taustalla piirretty joulukuusi, lahjapaketti ja teksti Joulupuu.

Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jossa annetaan joululahja vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille. Ilman keräystä nämä lapset todennäköisesti jäisivät ilman omaa pakettia. Keräyksen järjestää Kotkan Nuorkauppakamari.

Lahjojen hakijat

Jos perheessäsi on lahjaa tarvitsevia lapsia tai nuoria, ota yhteyttä Kotka-Kymin seurakunnan diakoniaan sähköpostitse: kotkakymindiakonia@evl.fi

Kerro viestissä lyhyesti perheenne tilanteesta. Älä laita viestiin henkilötunnuksia!

Diakoniatyöntekijät lukevat viestisi mahdollisimman pian. Vastauksena saat linkin lomakkeeseen, jolla voit ilmoittaa lahjaa toivovat lapset. Tänä vuonna ei ole mahdollista ilmoittaa lahjatoivetta, vaan keräykseen annetut lahjat jaetaan lapsille sukupuolen ja iän perusteella.

Lahjoja voi hakea lomakkeella 30.11.2020 saakka. Tämän jälkeen keräykseen ei enää voi osallistua.

Lahjat jaetaan perjantaina 18.12.2020 klo 14-17 Kotkan ja Karhulan seurakuntakeskuksissa ja Haltijan kerhohuoneella (Haltijantie 1, Karhuvuori).

Lämmintä joulun odotusta sinulle ja perheellesi! ❤

Lahjojen antajat

Osallistua voi hakemalla haluamansa keräyspisteen joulupuusta pakettikortin, ostamalla lahjan ja toimittamalla sen keräyspisteeseen keräysaikana. Rahaa ei oteta vastaan, ja lahjojen tulee olla uusia tai itsetehtyjä.

Keräyspisteet Kotkassa ovat:

• Prisma Kotka
  • Sokos Kotka
  • Eagle-talo Karhula
  • Pyhtään kirjasto

Keräykseen voi osallistua 30.11.-10.12.2020.

Ajantasaiset tiedot keräyksestä saa Joulupuu Kotka -Facebook-sivulta.

Joulupuu nostaa esiin eriarvoisuutta

Joulupuu-keräyksen kantavana ajatuksena on yksityisten ihmisten sekä yritysten aito halu auttaa haastavissa elämäntilanteissa olevia lapsia ja nuoria muistamalla heitä joululahjalla. Joulupuu-keräys nostaa yhteiskunnalliseen keskusteluun lasten ja nuorten eriarvoisen aseman sekä lähimmäisen auttamisen. Joulupuu-keräyksen tavoitteena on tuoda joulumieltä niin lahjan antajalle kuin sen saajalle.

Рождество для семей с детьми в Диаконии

«Рождественская елка» - это благотворительный сбор средств, который дарит рождественский подарок детям из малообеспеченных семей, которые вероятнее всего остались бы без подарка. Сбор организован Молодежной торгово-промышленной палатой Котки.

Если в вашей семье есть дети и ваша семья нуждается в помощи приобретения подарка ребенку, свяжитесь с лютеранским приходом Котка-Кюми, Диакониа по электронной почте: kotkakymindiakonia@evl.fi

В своем сообщении кратко опишите положение вашей семьи. Не указывайте в сообщении свой личный номер (henkilötunnus)!

Сотрудники Диакониа примут ваше сообщение в ближайшее время. B ответ вы получите ссылку для заполнения формы анкеты, где вы оставите информацию о ребенке, желающем получить подарок. В этом году не нужно писать о конкретном подарке, подарки будут вручаться детям в зависимости от пола и возраста ребенка.

Анкеты принимаются в период с 30.10.2020 по 30.11.2020. По истечении этого времени Вы больше не сможете отправить форму.

Дополнительную информацию вам может дать сотрудник Диакониа Суви Кервинен 0447259160, suvi.kervinen@evl.fi

Если вам необходима финансовая поддержка или какая-то другая помощь, обращайтесь по телефону 044 752 9525 (время для записи на прием по будням с 11 до 12)