1-2 luokkalaisten Kesäkerhoihin ilmoittautuminen 2021

Ilmoittaudu tästä

Kerhopaikat:
    • Karhulan Pappila, Karhulantie 36 B (Hovinpuiston päiväkodin vieressä), 7.-24.6.
    • Mussalon seurakuntakodilla 7.-24.6. Ruukkimaanpolku 1.

Kerhot ovat toiminnassa klo 7-16.30. Kerhon ruokamaksu on 8€/päivä ja siihen sisältyy lounas ja välipala.
Kesäkerholaiset saavat tiedon kerhopaikastaan sähköpostilla tai tekstiviestillä toukokuun alkupuolella. Tiedon saa myös seurakunnan iltapäiväkerhoista ja Jenni Tainiolta.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittauduthan ennen 16.4., näin varmistat lapsellesi kerhopaikan. Tämän jälkeen ryhmiin mahtuu vain jos on tilaa ja kerhoryhmä on perustettu.

Lisätiedot: Jenni Tainio 044 725 9031, jenni.tainio@evl.fi tai kerhoista lastenohjaajilta.

Päivä- ja leikkikerhoihin sekä satujumppaan ilmoittautuminen vuodelle 2021-2022

Ilmoittaudu tästä

Päiväkerhot kokoontuvat 2-3 kertaa viikossa 2,5 tunniksi kerrallaan tarjoten lapsille monipuolista toimintaa; leikkien, laulaen, tutkien ja liikkuen ammattitaitoisten ohjaajien seurassa. Kerhoihin otetaan v. 2018 syntyneitä ja sitä vanhempia lapsia.

Leikkikerhot kokoontuvat yhden kerran viikossa 2 h kerrallaan. Leikkikerhoihin voivat ilmoittautua vuonna 2019 keväällä syntyneet ja sitä vanhemmat lapset.

Satujumppa on hauskaa liikkumista ja leikkiä mukaansa tempaavan tarinan varjolla. Satujumppa kestää 1,5h sisältäen eväshetken. Satujumppaan voivat ilmoittautua 2-5 vuotiaat lapset. Satujumppa-ryhmä järjestetään Langinkosken kirkolla.

Kerhot ovat maksuttomia. Useassa toimipisteessä leikkikerholaiset osallistuvat päiväkerhoon yhtenä päivänä viikossa yhdessä päiväkerholaisten kanssa.

Kerhopaikat:
Päiväkerhot  ja Leikkikerhoja  perustetaan seuraaviin paikkoihin, kun ryhmään ilmoittautuu tarpeeksi lapsia.

• Karhulan Pappila, Karhulantie 36b (Hovinpuiston päiväkodin vieressä)
  • Jäppilä, Jäppilän koululla, Alakyläntie 67
  • Kotkan seurakuntakeskus, Mariankatu 14 F
  • Laajakoski, Laajakosken kappeli, Laajakoskentie 221
  • Langinkosken kirkko, Langinkoskentie 1
  • Mussalon seurakuntakoti, Ruukkimaanpolku 1
  • Ristinkallio, Pahkakatu 4, kerhohuone
  • Tavastila, Tavastilantie 225 (entinen kirjasto)

Ilmoittautuminen:
Ilmoittauduthan ennen 16.4., näin varmistat lapsellesi kerhopaikan.
Tieto kerhopaikoista tulee sähköpostissa elokuun alussa.