Meijän keittiö – helppo tapa järjestää ruokailu

Keskiviikkoisin klo 17-18 Langinkosken kirkon Toivonsalissa. Syyskausi 2.9.-9.12.2020.

Ruoan hinta 5 €/hlö, lapset alle 18 v. aikuisen kanssa ilmaiseksi.

Mitäpä, jos yhtenä iltana viikossa ei tarvitsisi huhkia hellan ääressä?

Meijän keittiön ruokailu on tarkoitettu aivan kaikille. Ruoka on tavallista laktoositonta kotiruokaa ja ruokailussa on huomioitu myös kasvissyöjät.

– Meijän keittiön idea lähti ajatuksesta helpottaa erityisesti perheiden arkiruokailua. Yhtenä iltana viikossa voi mennä syömään helposti kotiruokaa valmiiseen pöytään. Lisäksi yhdessä syömisen on todettu edistävän terveyttä ja ehkäisevä syrjäytymistä. Haluamme olla mukana myös edistämässä näitä asioita, kertoo diakoni Suvi Kervinen Kotka-Kymin seurakunnasta.

Tarjolla olevan ruoan voi katsoa etukäteen Meijän keittiön Facebook-sivulta.

Meijän keittiön yhteydessä järjestetään usein myös oheisohjelmaa, esim. lasten kirkkoseikkailuja ja tuunausklubin teemailtoja.