Meijän keittiö – helppo tapa järjestää ruokailu

Mitäpä, jos yhtenä iltana viikossa ei tarvitsisi huhkia hellan ääressä?

Meijän keittiön ruokailu on tarkoitettu aivan kaikille. Ruokailu on keskiviikkoisin klo 17–18 Langinkosken kirkon Toivonsalissa. Ruoan hinta on 3 €/hlö ja alle 15-vuotiaat lapset syövät aikuisen seurassa ilmaiseksi. Ruoka on tavallista laktoositonta kotiruokaa ja ruokailussa on huomioitu myös kasvissyöjät.

– Meijän keittiön idea lähti ajatuksesta helpottaa erityisesti perheiden arkiruokailua. Yhtenä iltana viikossa voi mennä syömään helposti kotiruokaa valmiiseen pöytään. Lisäksi yhdessä syömisen on todettu edistävän terveyttä ja ehkäisevä syrjäytymistä. Haluamme olla mukana myös edistämässä näitä asioita, kertoo diakoni Suvi Kervinen Kotka-Kymin seurakunnasta.

Tarjolla olevan ruoan voi katsoa etukäteen Meijän keittiön Facebook-sivulta.

Meijän keittiön yhteydessä järjestetään usein myös oheisohjelmaa, esim. lasten kirkkoseikkailuja ja tuunausklubin teemailtoja.