Kuvassa kaksi pientä poikaa leikkii yhdessä leluilla.

Päiväkerhot

Päiväkerhot kokoontuvat 2-3 kertaa viikossa tarjoten lapsille monipuolista ohjelmaa. Päiväkerhot on tarkoitettu 4-6 vuotiaille lapsille. Kerhot ovat maksuttomia.

• Helilän srk-talo (Suntionkatu 18): ti ja ke klo 12.30-15 ja to klo 12.30-14.30
  • Koivulan koulu, asuntopääty (Koivulantie 5): ma ja ke klo 9-11
  • Langinkosken kirkko (Langinkoskentie 1): ma ja ke klo 9-11
  • Mussalon seurakuntakoti (Ruukkimaanpolku 3): ti, ke ja pe klo 9 -11.30
  • Ristinkallio (Pahkakatu 4): ti, ke ja to klo 12.30-15

Leikkikerhot

Leikkikerhot kokoontuvat kerran viikossa tarjoten monipuolista ohjelmaa. Kerhot on tarkoitettu 3-vuotiaille lapsille. Kerhot ovat maksuttomia.

• Ristinkallio (Pahkakatu 4): ti klo 9-11 täynnä
  • Kotkan seurakuntakeskus (Mariankatu 14 F): ma klo 9-11 täynnä

Vauvakerho

Kerho on alle 1-vuotiaille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Kerho on maksuton ja siihen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kerhossa leikitään, lauletaan, keskustellaan, hiljennytään kynttilähetkeen sekä tietysti kahvitellaan.

• Helilän seurakuntatalo (Suntionkatu 18): ma klo 13-15
  • Mussalon seurakuntakoti (Rukkimaanpolku 1): ke klo 9-11

Taaperokerho

Vauvakerhon "jatkoryhmä"

• Helilän seurakuntatalo, yläkerta (Suntionkatu 18): pe klo 9-11

Kirkkomuskari

Kirkkomuskarissa lapset ja aikuiset hiljentyvät kynttilähetkeen, jonka jälkeen lauletaan, soitetaan ja leikitään monenlaisia lauluja. Laulut vaihtuvat noin joka toinen kuukausi. Näin laulut tulevat tutuiksi niin lapsille kuin aikuisillekin. Muskarissa on tarjolla myös kahvia.

• Haltijan kerhohuone (Haltijantie 1): ke klo 9.30
  • Boksi (Karhulantie 31): ke klo 12.30
  • Langinkosken kirkko (Langinkoskentie 1):
    kävelevät muskarilaiset pe klo 9.15
    "sylimatkustajat" pe klo 10.15

Perhekerhot

Perhekerhossa kokoontuvat 0-5-vuotiaat lapset yhdessä oman aikuisen kanssa.

Kerhossa hiljennytään ja opitaan kerhorukous. Kerhossa myös lauletaan, leikitään, askarrellaan ja tehdään retkiä. Perhekerhossa on mahdollisuus tutustua samassa elämänvaiheessa oleviin perheisiin kahvipöydän ääressä. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Maanantain kerhot

• Ristinkallio (Pahkakatu 4): klo 9-11
  • Mussalon seurakuntakoti (Ruukkimaanpolku 1): klo 9-11
  • Helilän seurakuntatalo, vuoden 2019 loppuun (Suntionkatu 18): klo 9-11
  • Iltaperhekerho Länsi-Kotkan kohtaamispaikassa (Ututie 2): klo 17-18.30

Tiistain kerhot

• Aittakorpi, Aittakorven seurakuntatalo (Luhtipolku 1): klo 9-11
  • Helilän srk-talo, (Suntionkatu 18, Kymin kirkon vieressä): klo 9-11
  • Jäppilä, ent. koulu (Alakyläntie 67): klo 9-11
  • Langinkosken kirkko (Langinkoskentie 1): klo 9-11
  • Iltaperhekerho, Mussalon seurakuntakoti (Ruukkimaanpolku 1): klo 17-18.30

Keskiviikon kerhot

• Laajakosken kappeli (Laajakoskentie 221): klo 9-11
  • Sunilan srk-talo (Valliniemenkatu 20): klo 9-11

Perjantaisin

• Koivula, ent. koulun asuntopääty, 2. krs (Koivulantie 5): klo 9-11

Avoin kerho

• Boksi (Karhulantie 31), maanantaisin klo 9-13
  • Kotkan srk-keskus (Mariankatu 14 F), perjantaisin klo 9-13

Avoin kerho on avoin kaikenikäisille. Voit tulla ja mennä omaan tahtiin. Kahvio on auki koko toiminta-ajan.

Liikuntaperhekerho

• Kotkan srk-keskus (Mariankatu 14 F), maanantaisin klo 16.30-18

Aloitamme klo 16.30 takkahuoneessa (2. krs), josta siirrymme liikuntasaliin. Mukaan tarvitsette liikuntaan sopivat vaatteet, sisäkengät/-tossut sekä iloisen mielen.

Sadun taikaa -kerho

• Kotkan srk-keskus (Mariankatu 14 F), tiistaisin klo 9.30-11.30

Kerhon ohjelmassa on satuhierontaa, askartelua, yhdessä oloa, jutustelua sekä kahvittelua leikin lomassa.

Satuhieronta on satujen yhdistämistä kosketukseen ja kevyeen hierontaan. Se on rentoutumista ja rauhoittumista, läsnäoloa ilon ja leikin kautta. Tällä lapsilähtöisellä ja luovalla menetelmällä on myönteisiä vaikutuksia niin lapsen kuin aikuisenkin hyvinvointiin. Satuhieronta parantaa lapsen itsetuntemusta, kehittää motoriikkaa ja sosiaalisia taitoja, lievittää stressiä ja helpottaa nukahtamista. Satuhieronta luo aitoja yhdessäolon hetkiä ja auttaa aikuistakin rentoutumaan.

Pyhäkoulut

• Langinkosken kirkolla sunnuntaisin jumalanpalveluksen saarnan aikana (vko 34 alkaen)

Lapsiparkki

• Sunilan srk-talo (Valliniemenkatu 20): tiistaisin klo 12.30-15

Ota itsellesi hetki aikaa, hoida asioita tai vaikka lepää.

Lapsiparkkiin voi tuoda 2-6 vuotiaan lapsen lastenohjaajien hoitoon joko koko ajaksi tai osaksi aikaa. Toimintaamme kuuluu leikit, laulut, satuhetket ja välillä askartelua. Lapsille mukaan pienet eväät, sisätossut ja muut tarpeelliset asiat.

Ilmoittautuminen jokaiselle kerralle erikseen tekstiviestillä 044 725 9232 maanantaihin klo 12 mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja vahvistamme paikat tekstiviestillä. Muistathan perua, mikäli ette tarvitse jo varattua paikkaa. Lapsiparkki on maksuton ja lapset ovat vakuutettuja hoidon ajan.

Mukaan mahtuu max 15 lasta/kerta.