Lauluämpärikuoron harjoitukset. Kuvassa nainen soittamassa flyygeliä ja aikuisia laulamassa.

Kuorotoiminta

Jos olet aina haaveillut jonain päivänä uskaltavasi kuoroon laulamaan, ehkäpä nyt on sen aika. Tule rohkeasti mukaan laulamaan!

Kaikkiin kuoroihin ovat tervetulleita niin uudet kuin entisetkin laulajat.

Toivonlaulajat

Eläkeikäisten kuoro, mutta mukaan voi toki tulla vaikkei eläkkeellä olisikaan. Kuoro harjoittelee Langinkosken kirkon Toivonsalissa tiistaisin klo 12 -13.

Kuoronjohtajana kanttori Tarja Silvennoinen.

Tervetuloa entiset ja uudet laulajat!

Kotka-Kymin kirkkokuoro

Sekakuoro, joka laulaa monipuolista hengellistä musiikkia. Kuoro kokoontuu torstaisin klo 18–19.30 Karhulan seurakuntakeskuksen salissa.

Kuoronjohtajana kanttori Tarja Silvennoinen.

Myös uudet laulajat koko Kotkan alueelta sydämellisesti tervetulleita!

Gospel-lauluyhtye aikuisille

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä kanttori Jarmo Kaijansinkkoon.

Lauluämpäri

Matalan kynnyksen kuoro, joka harjoittelee keskiviikkoisin klo 17.00-18.30 Kotkan kirkossa. Laulamme musiikkia laidasta laitaan yksi- ja kaksiäänisesti ja samalla perehdymme kehoomme instrumenttina. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja kanttori Jenny Kallbergiltä.

Päiväkuoro

Yhteislaulupainotteinen ryhmä, joka kokoontuu Kotkan seurakuntakeskuksen salissa keskiviikkoisin klo 11.30-12.15.

Lisätietoja kanttori Irina Lampénilta.

Aurinkokuoro

Kehitysvammaisten oma kuoro. Kuoro harjoittelee Langinkosken kirkon Toivonsalissa joka toinen torstai klo 17-18.

Tiedustelut diakonissa Leila Vanhala p. 041 462 6204. Kuoroa johtaa kanttori Susanna Hauer.

Lauluyhtye Seksti

Lauluyhtye täydentää laulajistoa tarpeen mukaan. Nyt olisi tilaa yhdelle bassolle ja yhdelle tenorille. Jos olet kiinnostunut yhtyelaulusta, ota yhteytta kanttori Tarja Silvennoiseen.