Isoset ryhmäkuvassa Ristiniemen leirikeskuksessa

Isostoiminta

Isoset ovat rippikoulun ja varhaisnuorten leirien selkäranka, joten tehtävä on seurakunnalle erittäin arvokas ja tärkeä.

Isostoiminta on maksutonta.

Isostoimintaan kuuluu osallistuminen seurakunnan nuorten toimintaan sekä tapaamiset ja leirit. Toiminnassa katselemme maailmaa eri näkökulmista ja opimme ryhmän ohjaamista sekä muita isosen taitoja.

Isostoimintaan kuuluu neljä leiriä.

Syksyn leirit:

• 24.-26.9.2021  Höyteri
  • 5.-7.11.2021  Ristiniemi

Oletko ollut jo kaksi vuotta isostoiminnassa? Olisiko aika ryhtyä apuohjaajaksi? Se onnistuu ilmoittautumalla mukaan apuohjaajakoulutusleirille, joka pidetään Höyterissä 27.-29.8.2021!

Voit osallistua koulutukseen, vaikka et olisikaan vielä täysi-ikäinen.  Aloittelet sitten apuohjaajahommat synttäreiden jälkeen. Voit ilmoittautua apuohjaajakoulutusleirille 15.8. mennessä TÄSTÄ LINKISTÄ.