Isoset ryhmäkuvassa Ristiniemen leirikeskuksessa

Isostoiminta

Isoset ovat rippikoulun ja varhaisnuorten leirien selkäranka, joten tehtävä on seurakunnalle erittäin arvokas ja tärkeä.

Isostoiminta on maksutonta.

Isostoimintaan kuuluu osallistuminen seurakunnan nuorten toimintaan sekä tapaamiset ja leirit. Toiminnassa katselemme maailmaa eri näkökulmista ja opimme ryhmän ohjaamista sekä muita isosen taitoja.

Muista hakea tämän vuoden ripareille isoseksi ja apuohjaajaksi uudestaan. Linkki auki 1.-23.8.2020: tästä hakusivulle

Koska koronaviruksen myötä rippileirit siirtyivät syksyyn ja joulun aikaan, ensimmäisen vuoden isostoiminta alkaa vasta vuoden 2021 alkupuolella.

Kakkosvuoden isostoimintaan kuuluu neljä leiriä.

Syksyn leirit:

• 11.-13.9.2020  Höyteri
  • 30.10.-1.11.2020  Ristiniemi

Kakkosvuoden ohittaneet isoset

• Apuohjaajakoulutusleiri 4.-6.9.2020 Ristiniemessä.

Voit osallistua koulutukseen, vaikka et olisikaan vielä täysi-ikäinen.  Aloittelet sitten apuohjaajahommat synttäreiden jälkeen.