Taidetta ja hyvää tahtoa
-Naisten Pankin taidehuutokauppa Kotkassa

Naisten Pankin Kotkan ja Haminan ryhmä järjestää taidehuutokaupan Kotkan seurakuntakeskuksessa lauantaina 19. syyskuuta kello 13.00 alkaen.
Taidehuutokauppa alkaa kello 13.00. Yleisö voi tutustua teoksiin kello 12 lähtien. Ostot maksetaan käteisellä. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.
Kaikki saadut varat menevät Naisten Pankin toiminnan hyväksi.
Ennakkotarjouksia voi jättää Naisten Pankin Kotkan ja Haminan ryhmän puheenjohtaja Lea Makkosen osoitteeseen leamakko@gmail.com.
Myynnissä on laaja ja arvokas kokoelma pääasiassa paikallisten taiteilijoiden teoksia. Teoksiaan ovat lahjoittaneet mm. seuraavat taiteilijat:

Jukka Alajääski
Paavo Ahosola
Olavi Heino
Marjatta Huuskonen
Kari Kallio
Heta Kananen
Riikka Kronström-Johansson
Heikki Laaksonen
Anja Laukkanen
Hannukka Menke
Liisa Mäkelä kaksi maalausta
Mikko Ranki
Vuokko Salmenkivi
Vesa Salminen
Leena-Riitta Salminen
Seppo Vakkari kaksi teosta
Katarina Ögård

Kymenlaakson Osuuspankki on lahjoittanut Ilkka O. Lehtisen eli Ilja Westin Talvimaiseman.
Osuuskunta Tradeka on lahjoittanut Tradeka Pro Finlandia -palkitun akateemikko Ernst-Mether Borgstömin serigrafian.
Tuomo-Tapio Immosen teoksen Afrikan auringon alla (öljytyö kankaalle) on lahjoittanut taiteilijan sisar Kaija Fransila.
Yksityisinä lahjoituksina on saatu mm. Tiina Forsmanin ja Toini Räsäsen teokset.
Galleria Helena Paakkinen on lahjoittanut Anja Ikosen teoksen sekä tekstiilitaiteilija Kaire Talin Gobeliinin.
Hannukka Menke on lahjoittanut Helena Kalkkeen neljä vuodenaikoja kuvaavaa silkkityötä.
Kotkan Kehyskeskus on lahjoittanut tuntemattoman liettualaisen taiteilijan akvarellin.
Kotka-Kymin seurakunta on lahjoittanut kaksi teosta.
Jukka ja Sinikka Lopperi ovat lahjoittaneet neljä Heljä Liukko-Sundströmin teosta.

Naisten Pankki tukee hauraassa asemassa olevien naisten ammatillista koulutusta, yrittäjyyttä, omaehtoista toimeentuloa ja tasa-arvon toteutumista kestävän kehityksen periaattein Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä.
Kiitämme lämpimästi jo tässä vaiheessa kaikkia lahjoittajia!