Kuvituskuva. Maalaus sillasta, joka johtaa metsään.

Helatorstain pieni pyhiinvaellus

to 26.5. klo 12 alkaen
Haminan, Kotkan ja Pyhtään alueella

Lähdemme liikkeelle Kymin kirkolta, kierretään rengasreitti, matka n. 20 km. Paluu Kymin kirkolle. Ehtoollishetki vietetään maastossa reitin varrella. Jos Pyhiinvaellusmatka tuntuu liian pitkältä, voit aloittaa yhdessä muiden kanssa Kymin kirkolta ja lopettaa vaeltamisen, kun sinusta siltä tuntuu. Emme kuitenkaan järjestä kyytejä väliltä takaisin kirkolle. Muista omat eväät ja juoma.

Ilmoittauduthan viimeistään sunnuntaina 22.5. tästä linkistä.

Pyhiinvaellus Haminan ja Pyhtään seurakunnissa

Myös Haminan ja Pyhtään seurakuntien alueella järjestetään pyhiinvaellus samana aikana.

Haminan seurakunnassa lähtö on Virolahden kirkolta, reitti n. 24 km, päättyy Miehikkälän kirkkoon Hiljaisen illan ehtoollishetkeen. Voit liittyä mukaan myös matkan varrelta. Tarvittaessa paluukyyti Virolahden kirkolle.
Ilmoittautumiset: www.haminanseurakunta.fi/ilmoittautumiset

Pyhtäällä lähtö kirkolta, reitti reilut 10 km, päättyy Strömforsin Ruukille, kirkossa päätteeksi viikkomessu. Seurakunta järjestää paluukuljetuksen takaisin Pyhtään kirkolle.
Ilmoittautumiset: sähköpostilla marjo.kujala@evl.fi