Alfa-kurssi

Kotkan seurakuntakeskus

Alfa on sarja tapaamisia, joissa tutkitaan kristinuskoa. Jokainen tapaaminen rakentuu yhden uskoon liittyvän kysymyksen ympärille, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua. Keskusteluissa ei ole pakko sanoa mitään, mutta toisaalta ei ole myöskään mitään mitä ei saisi sanoa! Jokainen Alfa on oman näköisensä, mutta yleisesti niissä on kolme yhtäläisyyttä: ruokaa, alustus ja hyvää keskustelua. Olitpa sitten etsijä, epäilijä tai jotain jo löytänytkin, juuri sinä olet tervetullut!

Tiistaisin 17. syyskuuta 2019 klo 17.30 alkaen Kotkan seurakuntakeskuksessa.

Viimeinen kokoontumiskerta ti 19.11.2019

Kurssilla on 10 kokoontumiskertaa sekä yksi lauantaipäivä.

Lisäksi järjestämme kurssin päätökseksi juhlaillallisen 26.11. klo 17.30.

Kurssi on maksuton.

Kurssi sopii myös sinulle, joka nyt aikuisena haluaisit käydä rippikoulun.

Ilmoittautumiset viim. 13.9. Päivi Ihatsulle

puh. 040 196 7505 tai paivi.ihatsu@evl.fi

Voit tiedustella kurssista myös

maarit.alhosaari@evl.fi tai puh. 050 5262499

Karhulan seurakuntakeskus

Olohuone

Kaikille avoin olohuone -kahvio keskiviikkoisin klo 11-13 Karhulan srk-keskuksessa. Hartaus klo 11.

Kotkan seurakuntakeskus,Diakoniatoimiston kokoustila

lähetyspiiri

Lähetyspiiri joka keskiviikko, lähetyksen ajankohtaista ja rukousta seurakunnan nimikkolähettien ja -kohteiden puolesta ja tietysti yhteinen kahvihetki

Aittakorven seurakuntatalo,sali