Alfa-kurssi

Kotkan seurakuntakeskus

Alfa on sarja tapaamisia, joissa tutkitaan kristinuskoa. Jokainen tapaaminen rakentuu yhden uskoon liittyvän kysymyksen ympärille, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua. Keskusteluissa ei ole pakko sanoa mitään, mutta toisaalta ei ole myöskään mitään mitä ei saisi sanoa! Jokainen Alfa on oman näköisensä, mutta yleisesti niissä on kolme yhtäläisyyttä: ruokaa, alustus ja hyvää keskustelua. Olitpa sitten etsijä, epäilijä tai jotain jo löytänytkin, juuri sinä olet tervetullut!

Tiistaisin 17. syyskuuta 2019 klo 17.30 alkaen Kotkan seurakuntakeskuksessa.

Viimeinen kokoontumiskerta ti 19.11.2019

Kurssilla on 10 kokoontumiskertaa sekä yksi lauantaipäivä.

Lisäksi järjestämme kurssin päätökseksi juhlaillallisen 26.11. klo 17.30.

Kurssi on maksuton.

Kurssi sopii myös sinulle, joka nyt aikuisena haluaisit käydä rippikoulun.

Ilmoittautumiset viim. 13.9. Päivi Ihatsulle

puh. 040 196 7505 tai paivi.ihatsu@evl.fi

Voit tiedustella kurssista myös

maarit.alhosaari@evl.fi tai puh. 050 5262499

Toivonsali, Langinkoski

Meijän koulu

Tervetuloa oppimaan suomen kielen alkeita, Langinkoskentie 11.

Kotkan seurakuntakeskus

Suomen alkeet ryhmä

Tervetuloa oppimaan suomen kielen alkeita, Mariankatu 14!

Aittakorven seurakuntatalo

Arkiruokailu

Arkiruokailu on kotiruokalounas, jonka hinta työttömille ja vähävaraisille 1,5 € ja muille 5 €.